Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Söyle miui olsa ne severdim şu telefonu. Miui sayesinde 4 yıl hd2 kullanılacak haldeyi. minnetlerim sonsuz ona

Suan vn romu kurdum.. rom bayagi basarili. Tavsiye ederim kardesim

Aman hocam kalsın ben dün yeterince aldım o heyecanı Miui falan gelsin o zaman düşünürüm geçmeyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Söyle miui olsa ne severdim şu telefonu. Miui sayesinde 4 yıl hd2 kullanılacak haldeyi. minnetlerim sonsuz ona

Suan vn romu kurdum.. rom bayagi basarili. Tavsiye ederim kardesim

Aman hocam kalsın ben dün yeterince aldım o heyecanı Miui falan gelsin o zaman düşünürüm geçmeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam root anlatimini duzenler misiniz docs.google olani linkler ucmus sanirim

• Greenify de çıkan Sapamonitor nedir? Sürekli arka planda çalışıyor, greenify ile canını okusam bir zararı olur mu? Xda'da okudum freeze yapmışlar bir zararı olmamış ama emin olmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

2 sene cm kullandim hocam. Siz neye dayanarak stabil degil dediniz acaba? Ne yaptiginizi biliyosaniz, hangi surumu ne zaman kurmaniz lazim takip ederseniz hicbir sikinti cikmaz. Ama note serisine cm kurmak mantikli olur mu bilemiyorum.

Hocam nightly surumler kullandim ozellikle. Benim kullandikalrimdan olsa gerek bazilarinda kamera calismadi bazilarinda bluetooth..

2010 yılında aldığım ilk tablet galaxy tab 7 ilk versiyondu (p1000). Ancak Samsung Android 2.3.6 dan sonra bu cihaza destek vermedi o zaman imdadına cm 9 yetişti ve şu an cm 11 ile andoid 4.4.2 olarak kullanılabiliyor. Tabi alet müzelik oldu :-)

Şimdi ise yaklaşık 1 yıldır note 8.0 kullanıyorum. Ama samsung bunu da unuttu ve 4.2.2 de kaldı. Ayrıca Türkiye'de satılan model n5105 di ve cm 11 un n5105 için halen 4.4.2 desteği yok. Ancak n5105 e Almanya romu kurulup, n5100 çekirdeği yüklenince alet n5100 olup, cm 11 kurulur duruma geldi ve yaklaşık 4 aydır bu şekilde kullanıyorum. Tabi s-pen uygulaması yok. Ancak google play'den papyrus ve memo indirdik kalem ile not almak için işe yatıyorlar. Birde cm 11 un otomatik güncellenmesini yapamiyorum. Çünkü kurulum pistindeki scriptin ilk dört satırını silmek gerekiyor. Bu işlem sonrası philz recovery sen flashlıyorum. Stabil çalışıyor. Nova launcher ile de güzel çalişıyor.

Note 3 'E gelince, atıyorum android 4.5 veya 5 çıkarda Samsung resmi destek vermez ise istikamet vn veya cm olacak. Ben şahsen yılda bir model yenilemeyi gerekli görmüyorum. Yoksa batarım eşimin kullandığı iphone 4s ve 3. Nesil ipad'de yenilenme sırasına girer bu durumda :-(

Note 3 e cwm ve philz recovery kurdum. İlk fırsatta rus ROM kuracağım ve vn Vietnam romunu da kurup deneyeceğim. Merak işte :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedoVedo -- 8 Mayıs 2014; 23:22:18 >

• quote:

Greenify de çıkan Sapamonitor nedir? Sürekli arka planda çalışıyor, greenify ile canını okusam bir zararı olur mu? Xda'da okudum freeze yapmışlar bir zararı olmamış ama emin olmak istedim.

Uyutman yeter.. problem olmuyor kardesim..

• Cpu max frequency i 1300 e düşürdüm telefon resetledi. Note 3 ü aldığımdan beri ilk defa isteğim dışında resetlendi

• quote:

quote:

Greenify de çıkan Sapamonitor nedir? Sürekli arka planda çalışıyor, greenify ile canını okusam bir zararı olur mu? Xda'da okudum freeze yapmışlar bir zararı olmamış ama emin olmak istedim.

Uyutman yeter.. problem olmuyor kardesim..

Tamamdır hocam uyuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Merhaba hocam root anlatimini duzenler misiniz docs.google olani linkler ucmus sanirim

Bende saglam hocam link.. Tekrae kontrol eder misiniz acaba ?

Ideos x5 der susarimm

• quote:

quote:

Merhaba hocam root anlatimini duzenler misiniz docs.google olani linkler ucmus sanirim

Ideos x5 der susarimm

Bende bakiyorum suan dokumandaki linklere tiklanmiyor kardesim..

• quote:

quote:

quote:

Ideos x5 der susarimm

Bende bakiyorum suan dokumandaki linklere tiklanmiyor kardesim..

Alternatif var mi acaba ? Aklima baska bir site gelmiyor.

• Elindeki programlari mediafire a falan atip linklerini de root icin gerekenler yazip ana sayfaya atsan?

• Bende link açılıyor bi sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Bende link açılıyor bi sıkıntı yok

Ilginc.. bende gozukmuyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Bende link açılıyor bi sıkıntı yok

Ilginc.. bende gozukmuyor..

Bende de açılıyor

• Hocam docs.google linkine giriyorum ama onun icindeki linkler cikmiyor. Mobilde oldugum icin mi acaba

• Cihazım Türkiyeden alınma note 3. Cihazıma rusya romu yükletip, root, cwm recovery ve halaszk kernel yükledim. Ardından greenify de ve kernelde gerekli ayarlamaları yaptım. Aldığım toplam kullanım süresi ve ayarlamalara ait ss leri paylaşıyorum. İlk başta farketmedim exchange hesabımdaki bir hatadan dolayı cihaz 51 dk uykuya geçmemiş, farkedince düzelttim. O sorunu da yaşamasaydım süre daha da uzayacaktı. Telefonda herhangi bir kasma vs sorun yok. Gayet stabil.
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 9 Mayıs 2014; 10:27:16 >

• quote:

Hocam docs.google linkine giriyorum ama onun icindeki linkler cikmiyor. Mobilde oldugum icin mi acaba

Mobili napcaksiniz hocam..

• quote:

quote:

Hocam docs.google linkine giriyorum ama onun icindeki linkler cikmiyor. Mobilde oldugum icin mi acaba

Mobili napcaksiniz hocam..

Mobilden girdigim icin mi linkler cikmiyor demistim de mobilden giren diger arkadaslar gorebiliyormus sorun bende ve screamde galiba :D

• Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Llama+ secure setting uygulamasını otomasyon amacı ile kullandığımı daha önce belirtmiştim.
    Dün secure settings üzerinde "system+" diye bir modul olduğunu keşfettim.
    Bu modul nomalde "disabled" , "enable" ettiğinizde, GPS, Airplane mode v.b. Android 2.2'den itibaren 3rd party yazılımların erişimine kapatılan ayarlara erişiminiz oluyor.
    Böylece bence llama'nın tek eksiği olan GPS'i enable/disable etme yeteneği eksikliği de ortadan kalkıyor.
    mesela foto'larınızda location tag olmasını istiyorsanız, ama GPS'i her foto çekmeden önce açıp kapatmakla uğraşmak istemiyorsanız.
    Camera uygulaması açıldığı anda GPS'i aç ve kapandığı anda GPS'i kapat şeklinde bir kural belirleyerek bu konuyu otomatize edbiliyorsunuz.
    ya da iGo çalıştığında GPS'i aç, kapandığında kapat diyebiliyorsunuz.

aklınızda olsun.Bu ayar secure settings'in kendi içinden enable ediliyor.
    Secure settings'i, Llama içinden kullanmak için "add action" yaptıktan sonra "locale plugin"i seçip, secure setting'e girişi bu yolla yapmanız gerektiğini de hatırlatmak isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.