Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dionysos1977

Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Llama+ secure setting uygulamasını otomasyon amacı ile kullandığımı daha önce belirtmiştim.
    Dün secure settings üzerinde "system+" diye bir modul olduğunu keşfettim.
    Bu modul nomalde "disabled" , "enable" ettiğinizde, GPS, Airplane mode v.b. Android 2.2'den itibaren 3rd party yazılımların erişimine kapatılan ayarlara erişiminiz oluyor.
    Böylece bence llama'nın tek eksiği olan GPS'i enable/disable etme yeteneği eksikliği de ortadan kalkıyor.
    mesela foto'larınızda location tag olmasını istiyorsanız, ama GPS'i her foto çekmeden önce açıp kapatmakla uğraşmak istemiyorsanız.
    Camera uygulaması açıldığı anda GPS'i aç ve kapandığı anda GPS'i kapat şeklinde bir kural belirleyerek bu konuyu otomatize edbiliyorsunuz.
    ya da iGo çalıştığında GPS'i aç, kapandığında kapat diyebiliyorsunuz.

aklınızda olsun.Bu ayar secure settings'in kendi içinden enable ediliyor.
    Secure settings'i, Llama içinden kullanmak için "add action" yaptıktan sonra "locale plugin"i seçip, secure setting'e girişi bu yolla yapmanız gerektiğini de hatırlatmak isterim.

Bende locatıon tag gps de acık olsa aktıf olmuyor, manuel olarak elle aktıf hale getırmek gerekıyor. Kamera ayarlarından locatıon tag ı acık yapıyorum. ancak daha sonra kamerayı acıp kapadıgım anda ayarlar yenıden kapalı konuma gelıyor ve elle acmak gerekıyor. Sızdede durum boylemı ? GPS acılsada locatıon tag aktıf olmuyor.

Bu arada dostum ve dostlarım llama cok ıyı bır program degıl sıddetle automateıt pro yu onerırım

bahsettıgınız gps ayarı zaten ıcerısınde var ve kullanımı cok cok basıt

kendım yaptıgım bazı ayarları sızınle paylasmak ısterım

saat gece 2 de ucak moduna alıyor ve sabah 7 de ucak modundan cıkarıyor

galerı youtube ceo subesı ve kamera acılınca ekran parlaklıgı full yapıyor kapatınca normale donduruyor

ekren dondurmesını galerı ve kamera acılınca otomatık acıyor bu programlar kaoatılınca kapatıyor

gps harıtalar, ıbb cep trafık, yandex navıgator, yandex maps ve kamera acılınca acılıor bunlar kapanınca kapanıyor

evımdekı modeme baglanınca otomatık ekran kılıtı devre dısı bırakılıyor evdekı modemden cıkınca ekran kılıtı devreye alınıyor

sms gelınce otomatık mesajlar programı acılıp gosterılıyor

cagrı sırasında telefonu masa ustune koyunca otomatık hoplarlor acılıyor

kulaklıgı takınca otomatık spotıfy programı acılıyor

senkronızasyon hafta ıclerı aksam 10 dan sonra kapanıyor ve sabah 8 de yenıden acılıyor, cuma gunu ıse aksam 6:30 da kapanıyor pazartesı sabah 8 de acılıyor

ve son olarak

eve geldıgımı anladıgı anda wıfı ı acıyor ve 3gyı kapıyor

evden cıktıgım andada 3g yı acıp wıfı yı kapatıyor

tavsıye ederım cok guzel bır program

bazı arkadasların ben elle yapıyorum demıslerdı bazı seylerı ama ufak bır hatırlatma yapmak ısterım oda bazı ıslemelr sız uykunuzdayken yapılıyor ve sarj omrunu azaltıyor

sımdı amacım bunu ev otomasyon sıstemıne baglayıp eve geldıgım anda ben daha asagıdayken ısıkları yakması. cok basıt ve ucuz modullerle bunu yapabılıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

Cihazım Türkiyeden alınma note 3. Cihazıma rusya romu yükletip, root, cwm recovery ve halaszk kernel yükledim. Ardından greenify de ve kernelde gerekli ayarlamaları yaptım. Aldığım toplam kullanım süresi ve ayarlamalara ait ss leri paylaşıyorum. İlk başta farketmedim exchange hesabımdaki bir hatadan dolayı cihaz 51 dk uykuya geçmemiş, farkedince düzelttim. O sorunu da yaşamasaydım süre daha da uzayacaktı. Telefonda herhangi bir kasma vs sorun yok. Gayet stabil.

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

bu cpu frekansını 1200 yapınca sorun olmuyor mu ?

bır arkadas reset attı demıstı ?

bırde ekran surenız az gıbı geldı bana

edit: ekran suresının oldugu ss de sarj 27 degıl 41 mıs, fena degıl ama daha ııde olabılır dıye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 9 Mayıs 2014; 12:38:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Llama+ secure setting uygulamasını otomasyon amacı ile kullandığımı daha önce belirtmiştim.
    Dün secure settings üzerinde "system+" diye bir modul olduğunu keşfettim.
    Bu modul nomalde "disabled" , "enable" ettiğinizde, GPS, Airplane mode v.b. Android 2.2'den itibaren 3rd party yazılımların erişimine kapatılan ayarlara erişiminiz oluyor.
    Böylece bence llama'nın tek eksiği olan GPS'i enable/disable etme yeteneği eksikliği de ortadan kalkıyor.
    mesela foto'larınızda location tag olmasını istiyorsanız, ama GPS'i her foto çekmeden önce açıp kapatmakla uğraşmak istemiyorsanız.
    Camera uygulaması açıldığı anda GPS'i aç ve kapandığı anda GPS'i kapat şeklinde bir kural belirleyerek bu konuyu otomatize edbiliyorsunuz.
    ya da iGo çalıştığında GPS'i aç, kapandığında kapat diyebiliyorsunuz.

aklınızda olsun.Bu ayar secure settings'in kendi içinden enable ediliyor.
    Secure settings'i, Llama içinden kullanmak için "add action" yaptıktan sonra "locale plugin"i seçip, secure setting'e girişi bu yolla yapmanız gerektiğini de hatırlatmak isterim.

Bende locatıon tag gps de acık olsa aktıf olmuyor, manuel olarak elle aktıf hale getırmek gerekıyor. Kamera ayarlarından locatıon tag ı acık yapıyorum. ancak daha sonra kamerayı acıp kapadıgım anda ayarlar yenıden kapalı konuma gelıyor ve elle acmak gerekıyor. Sızdede durum boylemı ? GPS acılsada locatıon tag aktıf olmuyor.

Bu arada dostum ve dostlarım llama cok ıyı bır program degıl sıddetle automateıt pro yu onerırım

bahsettıgınız gps ayarı zaten ıcerısınde var ve kullanımı cok cok basıt

kendım yaptıgım bazı ayarları sızınle paylasmak ısterım

saat gece 2 de ucak moduna alıyor ve sabah 7 de ucak modundan cıkarıyor

galerı youtube ceo subesı ve kamera acılınca ekran parlaklıgı full yapıyor kapatınca normale donduruyor

ekren dondurmesını galerı ve kamera acılınca otomatık acıyor bu programlar kaoatılınca kapatıyor

gps harıtalar, ıbb cep trafık, yandex navıgator, yandex maps ve kamera acılınca acılıor bunlar kapanınca kapanıyor

evımdekı modeme baglanınca otomatık ekran kılıtı devre dısı bırakılıyor evdekı modemden cıkınca ekran kılıtı devreye alınıyor

sms gelınce otomatık mesajlar programı acılıp gosterılıyor

cagrı sırasında telefonu masa ustune koyunca otomatık hoplarlor acılıyor

kulaklıgı takınca otomatık spotıfy programı acılıyor

senkronızasyon hafta ıclerı aksam 10 dan sonra kapanıyor ve sabah 8 de yenıden acılıyor, cuma gunu ıse aksam 6:30 da kapanıyor pazartesı sabah 8 de acılıyor

ve son olarak

eve geldıgımı anladıgı anda wıfı ı acıyor ve 3gyı kapıyor

evden cıktıgım andada 3g yı acıp wıfı yı kapatıyor

tavsıye ederım cok guzel bır program

bazı arkadasların ben elle yapıyorum demıslerdı bazı seylerı ama ufak bır hatırlatma yapmak ısterım oda bazı ıslemelr sız uykunuzdayken yapılıyor ve sarj omrunu azaltıyor

sımdı amacım bunu ev otomasyon sıstemıne baglayıp eve geldıgım anda ben daha asagıdayken ısıkları yakması. cok basıt ve ucuz modullerle bunu yapabılıyorsunuz.

aslında temel olarak iki uygulama hemen hemen aynı.
    llama'yı sevmemin sebebi kendi içinde ses profillerinin de tanımlanabilmesi.
    yani çok farklı ses profilleri tanımlayıp bunları da kurallara bağlayabiliyorsun.
    Ben biraz daha Do It Yourself (DIY) uygulamaları seviyorum.
    Kendi kurallarımı ve ilişkilerimi ve algoritmalarımı oluşturmak hoşuma gidiyor.
    Daha esnek hissediyorum.

Senin tavsiyen de güzel elbette ama bu biraz zevk meselesi.
    Bir de bu uygulama resmen sistem uygulaması gibi çalışyor.

wakelock detector'da hiç wakelock göstermiyor. (listenin en sonlarında oluyor)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• berkans kullanıcısına yanıt
    Hocam o resimde maximum cpu frekans 1600 de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

Cihazım Türkiyeden alınma note 3. Cihazıma rusya romu yükletip, root, cwm recovery ve halaszk kernel yükledim. Ardından greenify de ve kernelde gerekli ayarlamaları yaptım. Aldığım toplam kullanım süresi ve ayarlamalara ait ss leri paylaşıyorum. İlk başta farketmedim exchange hesabımdaki bir hatadan dolayı cihaz 51 dk uykuya geçmemiş, farkedince düzelttim. O sorunu da yaşamasaydım süre daha da uzayacaktı. Telefonda herhangi bir kasma vs sorun yok. Gayet stabil.

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

bu cpu frekansını 1200 yapınca sorun olmuyor mu ?

bır arkadas reset attı demıstı ?

bırde ekran surenız az gıbı geldı bana

edit: ekran suresının oldugu ss de sarj 27 degıl 41 mıs, fena degıl ama daha ııde olabılır dıye dusunuyorum

cpu frekansı 1200 değil 200-1600 olarak ayarlı. kendisi o an 1200 de çalışıyor. mesajda da belirttim. ilk başta farketmedim. exchange hesabı hata vermiş ve kapanmamış. pilin büyük bir kısmını o tüketti. sonrasında kapatınca şarj daha stabil hale geldi. o sorunda yaşanmamış olsaydı zaten daha iyi olurdu kesinlikle.

• berkans kullanıcısına yanıt
    bu arada ekran süresinin olduğu ekranda şarj %41 değil. toplam şarjın %41 ini ekran tüketmişl. bu arada 3 s 8d lık ekran süresinin, 1 gün 22 saat 19 dakikalık bekleme süresi ve 1 saat 1 dakikalık sesli aramanın olduğu yerde az olduğunu düşünmüyorum. telefonu % 100 şarj ettikten sonra ekranı hiç kapatmadan sürekli kullanırsanız 6-8 saat arası birşey alınabilir. ancak bu sürenin sonunda da şarj tamamiyle biter. hepsini bir bütün olarak düşünmelisiniz. şarj tamamiyle tükenene kadar beklemedim ama verdiğim örnekler şunu anlatıyor aslında, orta yoğunluktaki bir kullanımda, telefonun şarjı (yaptığım root, kernel vs. işlemlerinden sonra) 2.5 gün civarında gidiyor. çok yoğun kullanım olmazsa 3 günü bulur ve hatta geçebilir de.
  • Hocam bunu ss lerle desteklerseniz eklemeyi dusunuyorum... Harika bir sistem bu. Ilk defa duyuyorum desem yeridir. Ufak capli bir anlatim yapar misiniz ?

• herkese merhaba, bildirim çubuğundaki hızlı ayarların sıralamasını değiştirebiliyo muyuz? istediğim sıraya getirme şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

herkese merhaba, bildirim çubuğundaki hızlı ayarların sıralamasını değiştirebiliyo muyuz? istediğim sıraya getirme şansım var mı?

bildirim çubuğunu "iki parmak" ile aşağıya çek, yukarda kalem işaretine tıkla. :)

ayrıca Wanam XPOSEd ile buradaki icon'ların sıklığını artırıp, daha fazlasının ile ekrana sığmasını da sağlayabilirsin.

• quote:

herkese merhaba, bildirim çubuğundaki hızlı ayarların sıralamasını değiştirebiliyo muyuz? istediğim sıraya getirme şansım var mı?

Hocam super status bar isimli programla eskiden yapilabiliyordu ama note 3 de hiç denemedim. Bir bakın isterseniz.

Edit: Pardon hızlı ayarları demişsiniz, ben gözüken ikonların sıralaması sandım. Tüm bildirim penceresine kaleme basıp, çıkan sayfada iconlara basılı tutarak kaydırırsaniz sırası değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 9 Mayıs 2014; 15:17:33 >
  • vay be nasıl görmemişim onu çok teşekkürler
  • quote:

vay be nasıl görmemişim onu çok teşekkürler

bazen problemlerin çözümü tam gözümüzün önündedir.

bu arada ana konuda resmen linç ettiler beni yahu.

ne alınganlıkmış !

• s view kullanıp, vn rom kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

s view kullanıp, vn rom kullanan var mı ?

Çalışmıyor mu? Ikisini de kullanmıyorum da Xposed'de S wiev ile ilgili 2 tane modül vardı onlara bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 9 Mayıs 2014; 18:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Çalışmıyor mu? Ikisini de kullanmıyorum da Xposed'de S wiev ile ilgili 2 tane modül vardı onlara bakın isterseniz.

Evet sahte s-view kullanmak icin xposed modulu var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

quote:

full screen caller id ile uyumsuzluk var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zipten mi flashladin caller id yi kardesim? Eger oyle degilse kaldir gitsin. Ben kullanmiyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zipten mi flashladin caller id yi kardesim? Eger oyle degilse kaldir gitsin. Ben kullanmiyorum...

vn rom ile gömülü geldi ama kapattım şimdi aromadan.. Bu arada telefonun altında kararma başlıyor yavaştan :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vn rom ile gömülü geldi ama kapattım şimdi aromadan.. Bu arada telefonun altında kararma başlıyor yavaştan :)

Kararma derken?

• Nasil bir kararma? Anlayamadim :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.