Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Telefon sesini yükseltmek için mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470890

Ben moderate olani kullanıyorum. Very loud olan telefona zararlı gibi geldi. Zaten kullanışlı da değil.

bu mod 4.4.2 de sorunlu çalışıyor veya çalışmıyor.
    Zaten benim paylaştığım yöntem bu modun çalışmaması sonrasında elde edilmiş bir yöntem.

aslında ilgili konuyu sizinle paylaşırdım ama bir sürü kafa karıştırıcı detay var. kimisi farklı kimisi farklı yazmış.
    Ben çoğunu denedim en düzgün çalışanı paylaştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmett803

kaptan bunlarda ekran görüntüleri
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

bu vn rom dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 8 Mayıs 2014; 16:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

quote:

Ben moderate olani kullanıyorum. Very loud olan telefona zararlı gibi geldi. Zaten kullanışlı da değil.

Zaten benim paylaştığım yöntem bu modun çalışmaması sonrasında elde edilmiş bir yöntem.

aslında ilgili konuyu sizinle paylaşırdım ama bir sürü kafa karıştırıcı detay var. kimisi farklı kimisi farklı yazmış.

Olabilir hocam, moderate kullanıyorum sorun yaşamadım.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    aynen ta kendisi.
  • N9000Q için adam gibi rom yok şu an için bana göre. ne zaman miui yada cyanogenmod çıkarsa o zaman tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

N9000Q için adam gibi rom yok şu an için bana göre. ne zaman miui yada cyanogenmod çıkarsa o zaman tamamdır.

Vn rom denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

N9000Q için adam gibi rom yok şu an için bana göre. ne zaman miui yada cyanogenmod çıkarsa o zaman tamamdır.

Vn rom denedin mi?

denemedim ama diğerleri kadar kaliteli değil gibi geldi bana. kim yazmış bu romu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Vn rom denedin mi?

denemedim ama diğerleri kadar kaliteli değil gibi geldi bana. kim yazmış bu romu?

Buradan tum detaylarina bakabilirsin hocam.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503206

• cm ve miui'nin exynos model için çıkıcağını sanmıyorum.

neden onları istiyosunuz acaba? mesela ben n9005'e cm kursam, spen özelliklerinden mahrum kalıcam sanırım di mi? snote vb uygulamaları cm de kullanmam mümkün mü?

edit:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tushar.cmspen

şöyle bi uygulamayla sanırım kullanılabiliyo. ama cm kursam sanki boş yere note 3 almışım gibi hissedicem. yani nexus 5 alırdım o zaman neden cm veya aosp bazlı rom kurmalıyım ki? bi cevap bekleyerek soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 8 Mayıs 2014; 17:07:39 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    etc klasörü altında belirttiğiniz dosyayı bulamadım. rusya stock romunu kullanıyorum. ayrıca root var.

• quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

etc klasörü altında belirttiğiniz dosyayı bulamadım. rusya stock romunu kullanıyorum. ayrıca root var.

benim cihazım n9005 elimle koymuş gibi buldum.
    işletim sistemi 4.4.2 olduğu üzere N9000'de de aynı yerde aynı dosya olmalı.
    "ada" göre sıralayıp bakar mısınız? gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

edit: N9000 için işler biraz farklı sanırım.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474804
    anladığım kadarı ile sound chip farklı olduğu için benim yöntemin farklı versiyonun flashable zip yapmışlar. CWM veya TWRP'den flashlamak gerekiyor olabilir.
    bu konuyu bir inceleyin.
    deneme şansım olmadığı için daha fazla yardımcı olamayacağım.

Acaba bu konunun N9005 versiyonunu mu açsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 8 Mayıs 2014; 17:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

cm ve miui'nin exynos model için çıkıcağını sanmıyorum.

neden onları istiyosunuz acaba? mesela ben n9005'e cm kursam, spen özelliklerinden mahrum kalıcam sanırım di mi? snote vb uygulamaları cm de kullanmam mümkün mü?

edit:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tushar.cmspen

şöyle bi uygulamayla sanırım kullanılabiliyo. ama cm kursam sanki boş yere note 3 almışım gibi hissedicem. yani nexus 5 alırdım o zaman neden cm veya aosp bazlı rom kurmalıyım ki? bi cevap bekleyerek soruyorum

ben daha çok miui taraftarıyım aslında. neden diye sorarsanız kişiselleştirme özelliklerinden ötürü derim. ve bu rom her hafta güncelleme görüyor. gelen güncelleme eksiklikten ötürü değil, romu daha kullanabilir hale getirmek için yapılıyor. tabi bazı güncellemeler ufak bugların düzeltilmesini de kapsıyor. bu güncellemeyi direk ota ile kuruyorsunuz. bu bana göre en büyük artısı. (İngilizce versiyonu kullanmak şartı ile ota alırsınız ki ingilizce benim için sorun değil.)

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    N9005 hangi rom-kernel kullaniyosunuz hocam?

• N9005 kullanıcıları için uzman konusu açılmıştır.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91593267&p=1#91593267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 8 Mayıs 2014; 17:39:22 >
  • quote:

N9005 kullanıcıları için uzman konusu açılmıştır.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91593267&p=1#91593267

Hayirli olsun hocam :) N9005 kullanicisi daha sayili sizin icin daha iyi olur :)

VN ROM CANDIR ! MIUI CYANOGEN FALAN BENIM SEVMEDIGIM ROMLAR. KESINLIKLE STABIL DEGILLER

• 2 sene cm kullandim hocam. Siz neye dayanarak stabil degil dediniz acaba? Ne yaptiginizi biliyosaniz, hangi surumu ne zaman kurmaniz lazim takip ederseniz hicbir sikinti cikmaz. Ama note serisine cm kurmak mantikli olur mu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 8 Mayıs 2014; 20:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

2 sene cm kullandim hocam. Siz neye dayanarak stabil degil dediniz acaba? Ne yaptiginizi biliyosaniz, hangi surumu ne zaman kurmaniz lazim takip ederseniz hicbir sikinti cikmaz. Ama note serisine cm kurmak mantikli olur mu bilemiyorum.

Hocam nightly surumler kullandim ozellikle. Benim kullandikalrimdan olsa gerek bazilarinda kamera calismadi bazilarinda bluetooth..

• nightly sürümler, nihai sürüme ulaşana kadar eklenen kodların denendiği sürümler zaten. yorumları takip ederek, hangi nightly sorunsuz ise onu belirlemeniz lazım önce. her nightly %100 günlük kullanıma uygun olmuyo tabii ki. sizin şanssızlığınıza denk gelmiş. örneğin ard arda 4-5-6-7mayıs ta devam eden bi sorun, 8mayısta bi kod ile düzeltilebiliyo. siz şansınıza bozuk sürümlere denk gelirseniz, öyle demeniz normal. önemli olan hatasızı takip etmek
  • Söyle miui olsa ne severdim şu telefonu. Miui sayesinde 4 yıl hd2 kullanılacak haldeyi. minnetlerim sonsuz ona

• quote:

Söyle miui olsa ne severdim şu telefonu. Miui sayesinde 4 yıl hd2 kullanılacak haldeyi. minnetlerim sonsuz ona

Suan vn romu kurdum.. rom bayagi basarili. Tavsiye ederim kardesim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.