Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

hocam modlar kurulu zaten. grennfiy donate kullaniyorum, o da ayarli. intelli 3g de acik. ekran parlakligi %80 civarinda. wifi hep acik. guc tasarrufu kapali tabii ki. bakalim birkacgun kullanayim gelismeleri yazarim. bir sey degismezse modlarin ayarlarini soracagim tabii ki herkese :D

Dostum bılgılendır ıyı olur olmadı ayarlarını bastan madde madde gecerız hem ana sayfayada eklenmıs olur

Bu arada blınkfeed portunu deneyen varmı ?

Blinkfeedi @pachenkov kullandi. Ondan da bilgi alabiliriz hocam..

http://androidnews.co.in/2014/04/05/install-blinkfeed-launcher-android-device/

burada da nasil kurulacagi var arkadaslar.

• quote:

denedim ben hocam ilk gordugumde ama randimanli calismiyor. okuduguma gore htc zaten tum androidlere verecek blinkfeedi.

Neyi sıkıntılıydi blinkfeedin kardesim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    hocam ben aynen o sekil flashladim. facebookta bariz hata verdirdi bende. tw de hata verdi arada, ben de sildim zaten. official surum cikmasini beklemekteyim. bu arada tam yapamamis da olabilirim ama twitter akislarinda bi sorun yoktu.
  • quote:

denedim ben hocam ilk gordugumde ama randimanli calismiyor. okuduguma gore htc zaten tum androidlere verecek blinkfeedi.

evet verecek ve ben ıple cekıyorum valla

20tl de yapsalar alacam :))

cok begenıyorum blınkfeed ı
  • quote:

hocam ben aynen o sekil flashladim. facebookta bariz hata verdirdi bende. tw de hata verdi arada, ben de sildim zaten. official surum cikmasini beklemekteyim. bu arada tam yapamamis da olabilirim ama twitter akislarinda bi sorun yoktu.

Sagol kardesim bilgilendirdigin icin

• aynen hocam ben de beklemedeyim. 20 tl olmaz da gerci, ne kadarsa verip alicam. acikcasi htc'ye tesekkur etmek lazim program icin. gordugum en iyi programlardan birisi.
  • Stock kullananlar ıcın en buyuk eksık tabıkı

https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix

bu programla sd karta yazma olayını acıyorsunuz

programı kurup calıstırın daha sonra reboot o kadar
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Hocam automateit uygulamasına auto greenify modunu nerden buldunuz.. sabahtan beri bu modu arıyorum.. acaba siz manuel mi hazırladınız bu modu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emri_bil_maruf

Hocam automateit uygulamasına auto greenify modunu nerden buldunuz.. sabahtan beri bu modu arıyorum.. acaba siz manuel mi hazırladınız bu modu?

hayır hocam marketın ıcınde vardı

shell plugın kurulması gerekıyordu sanırım onunla beraber calısıyordu

tabı tam ıslevsel mı denemedım ama root la bır sorun olmaz cunku bes yıldız verenler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: emri_bil_maruf

hayır hocam marketın ıcınde vardı

shell plugın kurulması gerekıyordu sanırım onunla beraber calısıyordu

tabı tam ıslevsel mı denemedım ama root la bır sorun olmaz cunku bes yıldız verenler vardı

Cihazım henüz rootsuz. Shell plugin indirdim.. peki greenify şimdi uyut komutu için komut satırına ne yazılması gerekiyor hatırlıyor musunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

hocam root yapmaya başlamadan önce rus romuna geçmeme gerek var mı? şu an tr romu kullanıyorum

Gecersen iyi olur. Performans olarak rus romu biraz daha onde..

hocam rus romu kurdum az önce sonrasında da wipe yaptım ama kurulum aşamasında türkçe dil seçeneği yok ne yapabilirim bir sorun mu var acaba
  • Olmasi gerekir.. eminmisin dil seceneklerinde turkce yok mu? Mutlaka turkce vardir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 8 Mayıs 2014; 2:41:43 >
  • quote:

Olmasi gerekir.. eminmisin dil seceneklerinde turkce yok mu? Mutlaka turkce vardir...

yok hocam türkçe dil seçeneği yok malesef. son güncellemeyi yükledim odin ile telefona kurulum sırasında türkçe gelmedi
  • Peki suan rom yuklumu?

• quote:

Peki suan rom yuklumu?

hocam romu yükledim yükleme bitti sonra wipe yaptım telefonu başlattım kurulum ekranına geldi ama türkçe yok dillerde
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Eger cihaz suan ruscaysa ayarlara gir 3.sekme->ilk menuye gir. Orasi dil ve secenekler. Oraya bir bak..

• quote:

Eger cihaz suan ruscaysa ayarlara gir 3.sekme->ilk menuye gir. Orasi dil ve secenekler. Oraya bir bak..

orda da yok hocam :(
  • Oyleyse verecegim linkteki rus romunu indir. Ve kur...

http://androidromupdate.com/2014/01/20/install-n900xxudna6-official-4-4-2-kitkat-update-galaxy-note-3-sm-n900/

• quote:

Oyleyse verecegim linkteki rus romunu indir. Ve kur...

http://androidromupdate.com/2014/01/20/install-n900xxudna6-official-4-4-2-kitkat-update-galaxy-note-3-sm-n900/

tamam hocam bi de bunu deneyeyim. neden böyle oldu anlamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Oyleyse verecegim linkteki rus romunu indir. Ve kur...

tamam hocam bi de bunu deneyeyim. neden böyle oldu anlamadım :(

Bende anlayamadim ama sıkma canını halolur.. wipe islemleri sirasinda neler yaptin?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.