Şimdi Ara

NOTE 3 SOLA YATIK KLAWYE ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün note 3 ümü güncelledim (4.4.) cihazda bariz performans artarken kullandığım türkçe qwerty klavyenin orta sırasının asd bölümünün sola doğru yatık olduğunu farkettim neredeyse bir tuşluk yer vardı sağ tarafta. güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu, benden başka kullanıcı arkadaşlardada aynı sorun varmı acaba? twitterden tutunda canlı desteğe kadar ulaştım ama pek sallamadılar hep kaçamak cevaplar verdiler yada burdan sıkıntınızı bildirin diye cihaz arıza formu gibi şeyler yolladılar . bende kızdım teşekkür edip konuyu kapattım..
     NOTE 3 SOLA YATIK KLAWYE  ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dEJA_WOo -- 19 Mart 2014; 14:41:18 >

• dEJA_WOo D kullanıcısına yanıt
    Herkeste var bu sorun çözülür mü diye sorarsanız sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEJA_WOo

Arkadaşlar dün note 3 ümü güncelledim (4.4.) cihazda bariz performans artarken kullandığım türkçe qwerty klavyenin orta sırasının asd bölümünün sola doğru yatık olduğunu farkettim neredeyse bir tuşluk yer vardı sağ tarafta. güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu, benden başka kullanıcı arkadaşlardada aynı sorun varmı acaba? twitterden tutunda canlı desteğe kadar ulaştım ama pek sallamadılar hep kaçamak cevaplar verdiler yada burdan sıkıntınızı bildirin diye cihaz arıza formu gibi şeyler yolladılar . bende kızdım teşekkür edip konuyu kapattım..

Sorun muhtemelen klavye dil seçiminden olabilir ben note 2 kullanılıyorum 4.3 yüklemen önce türkçe karakterli Qwerty klavye seçenegi yoktu 4.3 güncellemesinden sonra bu seçenek geldi türkçe qwerty seçtiginiz zaman klavyeye türkçe harfler ekleniyor ş ç ğ ö vs. oda klavyeyi biraz sıkıştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.