Şimdi Ara

Note 3 Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar , Kardeşimin telefonuna ne idüğü belirsiz bir kendini bilmez virüs girmiş :) hard format atsam da virüs programlarıyla temizlesem de gitmiyor. Android uygulamayı durdurdu google play uygulamayı durdurdu diyor sürekli markete girmiyor. demem o ki bunu bilgisayardan yeniden androidi yüklemem lazım bunu nasıl yapabilir bu konuda bilgi almak istemiştim. Samsungun hangi programını hangi programlar gerekli :) Şimdiden Teşekürler :)

Dip Not : konuyu yanlış yere açmış olabilirim doğru yere taşırsanız sevinirim . .

• gripas91 G kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın tam modeli nedir?

SM-N9000Q mu?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    evet hocam dediğiniz model
  • quote:

Orijinalden alıntı: gripas91

evet hocam dediğiniz model

Hocam o zaman aşağıdaki programı indirip çalıştır;

https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-SEtDZkt5bDdMeXc&export=download

Hiçbir değere ellemeden önce "Check Update" e tıkla, ardından "Download" a tıkla ve dosyanın ineceği yeri seç.

Dosya indikten sonra CSC dosyasının içerisinden PIT dosyasını çıkarman lazım. Eğer yapamaz isen TeamViewer ile yardımcı olabilirim.

hocam indirdiğim dosyada bunlar var virüs olarak görmüş ama , Note 3 Yardım :)
    Direk samsungun bu iş için programı yokmu tekrar android sürümü yükleyebileceğim
  • quote:

hocam indirdiğim dosyada bunlar var virüs olarak görmüş ama , Note 3 Yardım :)
    Direk samsungun bu iş için programı yokmu tekrar android sürümü yükleyebileceğim

Hiçbir virüs yok hocam, ben kendim programı paketleyip gönderdim size.

anladım hocam internet kafeye geçicem o zaman yapacam, bu iş için kullanabileceğim samsungun kendi programı yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Oneplus 6 Ekran Sorunu Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anladım hocam internet kafeye geçicem o zaman yapacam, bu iş için kullanabileceğim samsungun kendi programı yok mu

Smart Switch var, ama o da Note 3'ü desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam odin indirdim bide rom indiriyorum uzun sürüyor biraz onun üzerinden yapacağım bi sıkıntı olmaz inş :)
  • quote:

hocam odin indirdim bide rom indiriyorum uzun sürüyor biraz onun üzerinden yapacağım bi sıkıntı olmaz inş :)

Verdiğim program üzerinden indirin hocam, 4 parçalı olarak indirirseniz daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.