Şimdi Ara

Note 4 fiyatı düşer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlerdir telefon almak için araştırma yapıyordum Note 4 de karar kıldım bi aksilik çıkmazsa onu alacağım inşallah. Şimdi Samsung dün S6 ve EDGE modelini tanıttı. Bu telefonlar 10 Nisanda piyasaya çıkacak. Bu tarihten itibaren Note 4 de gözle görülür (Şuan ki piayasası 2.200 TL) düşüş olurmu ? (En az 200 lira civarında) Bilgi sahibi tecrübe sahibi olanlar varsa bilgilendirebilirse memnun olurum boşu boşuna fazla para vermeyim özellikle teknoloji marketlerinde çalışanlar ilgilenirse sevinirim. Herkese iyi akşamlar. Sağlıklı günler.

• bende merak ediyorum
  • düşeceğini pek sanmıyorum kardeş note 3 bile çıkalı ne kadar oldu üstüne çok model çıktı ama bence fiyat hala yüksek 1600-1700 tl. O yüzden note 4'ün de fiyatının öyle kolay dusmeyecegini dusunuyorum. Galaxy s6 nın cıkması pek etkilemez cunku genelde note alıcısı ile galaxy s acılısı farklı oluyor. Belli kitleleri var yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyksel06 -- 2 Mart 2015; 21:05:40 >
  • Şimdi vakit nakittir. eğer düşecekse bekleyelim vakti nakite çevirelim. düşmeyecekse vakit kaybetmeyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.