Bildirim
Note 4 lolipop grafik performansı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Galiba bir bug varmis gpu guc tasarrufundan çıkamıyormus. 266 mhz hizinda kaliyormus. Psyshick benden daha ayrintili biliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
Galiba bir bug varmis gpu guc tasarrufundan çıkamıyormus. 266 mhz hizinda kaliyormus. Psyshick benden daha ayrintili biliyor
Nasıl yapıcaz kardeşim peki? Güncelleme ile düzeltilir mi?
Güncelleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına almadıysanız yapmanızı öneririm. Bu işlem yapılmadığı takdirde güncelleme sonrası birçok yazılımsal sorunla karşılaşılabiliyor android telefonlarda. -
quote:
Orijinalden alıntı: binan22
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
Nasıl yapıcaz kardeşim peki? Güncelleme ile düzeltilir mi?
Muhtemelen. En son Lollipop sürümünü yükleyin odinden ama sorun onda da var mi bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Güncelleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına almadıysanız yapmanızı öneririm. Bu işlem yapılmadığı takdirde güncelleme sonrası birçok yazılımsal sorunla karşılaşılabiliyor android telefonlarda.
Fabrika ayarlarına almadım da komple herşey silinsin istemiyorum ya nasıl olcak
Bu işlem sonrasında dahili hafızadaki bütün veriler silinecektir. Yedeklerinizi alıp telefonu fabrika ayarlarına çekin. -
wipe falan yapmana gerek yok duzelmiycek cunku. guncelleme beklemen lazim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X