Şimdi Ara

Note 4 mü i6'mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi ? ve nedeni ne lütfen realist yorumlar yapın

• pil çok önemliyse note 4
    alırım uzun süre kafam rahat kullanırım dersen ip6
  • Kesinlikle note 4.üniversitede bir arkadaşımda var resmen yağ gibi.ios kadar stabil.Hiçbir kasma yok.note 4 ve i6'yı yanyana koyup deneme fırsatım oldu.note 4 baya fark atıyo.Kamerada zaten doruk noktaya ulaşmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i6 - Boyut ve işletim sistemi
  • tabi ki i6.
  • Samsung olmayanı alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence i6 note 4 e esdeger degil iphone 6 plus denk ama bende suan ıkılemdeyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah aşkına böyle bir sorumu olur. Trollememi yapıyorsunuz anlamadım.

iPhone 6 al kullan, 1 sene sonra 2. el olarak satsan bile o satacağın parayla sıfır note 4 alabilirsin.

Note 4'ün sıfırı seneye 1500 lira, iPhone 6 16 gb 2. eli en kötü 1600 lira olur.
  • Onu bunu bilmem de Samsung cihaz alacak olsam kesinlikle 3-5 ay beklerdim.. Yaklaşık 1 sene önce 1800 e arkadasım s4 aldı .. Şimdi 2. Eli 700 e zor gidiyor.. Aynı paraya 5s alabiliyordu ama dinlemedi s4 aldı.. Şimdi 1000 pişman

• Samsungun malzeme kalitesi dandik. Ben androidli telefona geçeceğim ama samsung almam kesinlikle. Kasada gıcırtı boyaların soyulması tırı vırı rezil telefonlar yapıyorlar... Note malzeme kaltesi nasıl bilmem ama samsungsa dandiktir önyargısı oluştu bir kere bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

pil çok önemliyse note 4
    alırım uzun süre kafam rahat kullanırım dersen ip6

Neye göre pil arkadaşım kullandın mı da pil diyorsan note 4 diyorsun ?
  • aynı şekilde bende ikilemdeyim ama şuan s3 kullanan biri olarak belki de ilk defa iphone alacağım. kullanamam yapamazsam satarım o zaman note 4 alırım . ikinci el piyasası iyi apple ın.. tercihim ip6 olacak büyük ihtimalle. veya ip6s çıkarsa o..
  • Samsung çok sık telefon çıkardığı için fiyatı çok çabuk düşer. Güncellemeler ile de geriye gidiyor sırf bunun için iPhone.

• note 3 şuan 1000 tl'ye -belki daha ucuzu bile vardır- düşmüş var sen düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 6 ve 6 plus arasında kaldım. 5 sene önce alınan dandik samsung telefonumdan kurtulmanın zamanı geldi.
  • Hocam bir mağazaya gidip her 2 telefonu da inceleyin. İnceledikten sonra zaten ben kesinlikle i6 almalıyım diyeceksiniz zaten
  • Plus değilse note 4
    Plus ise iphone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADKKDA

Kesinlikle note 4.üniversitede bir arkadaşımda var resmen yağ gibi.ios kadar stabil.Hiçbir kasma yok.note 4 ve i6'yı yanyana koyup deneme fırsatım oldu.note 4 baya fark atıyo.Kamerada zaten doruk noktaya ulaşmış.

Eğer cidden Yanyana koyup karşılaştırsaydın uygulama açma hızlarında iPhone'un fark Attığını görürdün.
    Zaten browser testlerimde arada net 2 kat fark oluyor iphone ile diğer en iyi telefon Arasında.
    yağ gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Onu bunu bilmem de Samsung cihaz alacak olsam kesinlikle 3-5 ay beklerdim.. Yaklaşık 1 sene önce 1800 e arkadasım s4 aldı .. Şimdi 2. Eli 700 e zor gidiyor.. Aynı paraya 5s alabiliyordu ama dinlemedi s4 aldı.. Şimdi 1000 pişman

Sifiri 999 lira bizim burda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.