Şimdi Ara

Note 4 mü? Note 5 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Note 4 ve note 5 kullanıyorum.Para varsa note 5,1500tl ye kapalı kutu note 4 denk geldiği için aldım.Gayet güzel cihaz 1500 e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.12.2014 den 19.10.2016 ya kadar severek kullandım note4 cihazımı. Powerbankim var yedek batarya ihtiyacım olmadı haliyle. Sıradan bir sırf olsun diye taktığım 8 gblık sdkart vardı olmasa da olurdu note4 de de hemen hemen 24 gblık bir yer kalıyor ve emin olun yetiyor tabii kullanıcısına göre değişir bunlar. Ben parmak izi ve kızılötesini bir kez olsun kullanmadım. Evet parmakizi dandik bi kere deneyeyim dedim baktım sıkıntı bir daha yeltenmedim. Gel gelelim neden note4 den vazgeçtim. Cihaz hoş cihaz 2 sene hiç sıkıntı yaşatmadı ama bir sabah kalktım elime aldım cihazda iç ekran yanması dediğimiz burn in problemi oldu. Ekranın altında bir gece önce kız arkadaşımla konuştuğumuz whatsapp ekranı yapışmış kalmış. Store da ek programlarla gidermeye çalıştım ama nafile neticede öyle basit bir sorun değil. Haliyle garanti kapsamında servise gitti üstüne 4 ana cihaz geldiği için ne yedek parçası ne stokta kendisi olmadığı için üst model göndermek istediler ama işe bakın ki note4 edge de elde yok 300 tl farkla note 5 yolladılar. 20 gündür çok samimiyiz kendisiyle. Kamerası, uygulama hızı, ele oturuşu ve iş gereği fazlaca kullandığım spen harika özellikler. Note4 ü özlüyorum ama Note5 başka bir şey gerçekten. Aramalarımı genelde s3 mini cihazımla yaparken mail, iş gereği anlık not, foto, uygulama vs note5 ile yapıyorum ve inanın 24 gblık hafıza yetiyor. Ben ki kapalı kutu diye iphone tercih etmezken elimdeki kapalı kutu cihaza hayran kaldım. Saygılarımla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.