Şimdi Ara

Note 4 mü? Note 5 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıyaslaman saçmalıktan ibaret çünkü bizim gibi kullanıcılar için hiç bir şey ifade etmiyor. Sizin gibiler için en son model en iyisidir algısı olduğu için aslında sizin mesajlarınıza cevap vermeye bile gerek yoktu. Sizi dikkate aldığımız için özür dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Note4 fiyatı daha uygun ve aynı işleri yapıyor. Uygun fiyatlı olanı alın hatta Note 4 temiz 2.el 1400TL yada daha az fiyata bulunabilir. Gerek yok çok daha fazla para vermeye. Bakmayın işlemci gücü vs işlerine gerek yok , Note5 alan da sizinle aynı şekilde kullanıyor farkı fiyatı sadece. Acı ama gerçek CPU GPU diye tutturanlarıda dinlemeyin hepsi hikaye resmen pazarlama stratejisi. Eklenebilir hafıza ile güncel kalır Note 4 , dedikleri gibi çıkabilir batarya , kızılötesi vs de mevcut. Alın güle güle kullanın.

Note 4'e hiç minecraft kurup baktinmi 15 kare/saniye calisiyor ben söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel olanı tercih etmek daha iyi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 diyorum micro sd ile hafıza arttırabilmek ciddi bir tercih sebebidir. Note 5 dahili hafıza 32 gb ve sisteme ayrılan miktar ile kullanıcıya kalan boş alan 24 gb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Onun saydıkları daha mantıklı tabiki.Mantıklı düsünemiyorsunuz bana kalırsa

• Anlamadığım konu eğer maddi bir kısıtlama yoksa insan neden eski modele yönelir ki ,note 4 kullandım harika bir cihaz mukemmel pil süresi kamerası ama bana göre sırf vasat parmak izi tarayıcısı için bile note 5 alınır. ayrıca bişey değişmedi herşey aynı diyenler kendini kandırmasın sadece kasa kalitesi görünümü bile harika olmuş.

• İnsanların tercihlerine saygılı olmak diye bir şey var. Herkesin kendi doğruları vardır, bunların arasından cımbızla çekilen şeyleri millete dayatmaya kalkmayın. Milleti aptal mı sanıyorsunuz? Herkes parasını ne şekilde kullanacağını gayet iyi bilir. Siz önce benim kullanıp sattığım ürünlere dükkanımdan bakın sonra milletin tercihlerine, ürün özelliklerine laf atacak duruma gelin.

Hafıza kartı + ekstra batarya kiti yüzünden hangi telefonu kullanırsam kullanayım Note 4'den daha verimli bir cihaz bulamadım.
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Sizin bu tüme varımınızla yola çıkarsak sadece Note4 değil çoğu cihaz minecraft oyununu oynatamaz gibi görünüyor. Çok farklı bir bakış açısı olmuş. Minecraft için fazladan 800 TL falan vermeye ne gerek var onu da kendi muhakemesine bırakalım bence.
  • s4ten sonra note4 öneririm
  • Herkese teşekkür ederim. Note 5'in ufak cerceveli tasarımı ve kıvrımlı yapısı elde daha rahat durmasını sağlıyor, note 4 elimde daha büyük duruyor ve tek elle kullanımı biraz daha zor. Bilmiyorum zamanla alışırmıyım. Açıkçası donanım olarak Note 4 benim için yeterli bir telefon, SD kart desteği falanda ayrıca bir artı. Note 5 içinse daha çok güncelleme alma durumu söz konusu. Keşke Note 5'ler 64gb olarak gelseydi. Bu hafta sonu alacağım kısmetse birini. İkisininde artısı ve eksisi var.
    Bu arada note 5'in arka yüzeyinin çizilme durumu nasıl acaba. Bana kolay çizilecekmiş gibi geldi. Özellikle de siyah olanında daha çok belli olur çizikler. Ben kılıf kullanmayı pek sevmemde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 9 Ocak 2016; 14:34:30 >
  • Herkes kendi fikrini dayatmaya çalışmış. O zaman bence Note 7'yi bekleyin, Note 6'dan daha iyi olacaktır

• Kedi-ciğer. Note 4'ü olan adam Note 4 der. Yahu selefinden daha kötü nasıl olsun? İki telefonun da birbirinden farkı tabii ki olacak. SD kart + çıkan batarya ve IR dışında Note 4 HER açından Note 5'in gerisinde.

Telefon al sat yaparak bilgi sahibi olunduğunu sananlar var. Ne diyeyim ki. Telefon satıcıları sıfırdan telefon üretebilir bu kara mantıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 9 Ocak 2016; 15:56:28 >
  • maddi kaygı yoksa tabi ki note 5 alınmalı. sonuçta her konuda geliştirilmiş bir cihaz. maddi kaygı varsa note 4 alınmalı..

ekleme: note 4 kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adversary -- 9 Ocak 2016; 19:06:32 >
  • Samsung'un artık Galaxy S6 ve Note 5 ile yakaladığı tasarım çizgisinden devam edeceğini düşünerek Note 5 siparşimi verdim. Note 4 teknik olarak bence 2 sene çok rahat gidecek bir cihaz fakat tasarım olarak eski kalacak yakın zamanda. Note 5'in daha ince çerçeveleri ve elimde daha iyi kontrol edebilmem ayrıca etkili oldu Note 5 seçimimde.
    Herkese teşekkür ederim.
  • GM 4G kullanıyorum ve benim aklımda da bu soru var bugünlerde. İkisi de elimdeki telefondan kat kat iyi durumda ama güncel olması sebebiyle 5 düşünüyorum. Sizce ortalama bu kullanıcı için farka değer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

GM 4G kullanıyorum ve benim aklımda da bu soru var bugünlerde. İkisi de elimdeki telefondan kat kat iyi durumda ama güncel olması sebebiyle 5 düşünüyorum. Sizce ortalama bu kullanıcı için farka değer mi ?

Note 5 Samsung'un güncel tasarım çizgileri ile daha modern duruyor. Ele daha iyi oturuyor. Bende çok arada kalmıştım Note 5 aldım. Memnunum. Nitekim teknik olarak çok fark yok. Maddi durumunuz elveriyorsa Note 5 alın derim.
  • Bir Note kullanıcısı olarak, Note 5'i tercih ederdim. Sonuçta cihaz daha yeni ve daha fazla güncel kalacak. Note kullandıktan sonra başka bir cihazı kullanmak istemeyeceksiniz.
  • hocam note serisinin tamamini kullanmis biri olarak note,5 tercih ediniz bence

• Note 3 ve note 4 kullanan ben kesinlikle 4 ü şebeke sorunu nedeniyle tavsiye etmiyorum. Aslında samsung servis ve tüketici hakları konusunda da çok berbat. 4 kez parça değişti etti düzelmedi şebeke sorunu değişim istedi servis ama samsung kabul etmedi. Ben de verdim hakem heyetine lehime karar verdiler para iadesi almaya gideceğim vatanbilgisayara bu hafta.
    Ayrıca anlamıyorum sizi gerçekten note 3 bile şuan yağ gibi akıyor 2 3 senelik cihaz. Note 3 ten sonra aşırı bir değişiklik olmadı note serisinde. 6 ile bi ihtimal biraz daha yüksek batarya ve kamera koyulur o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 29 Şubat 2016; 11:19:20 >
  • yaklaşık 10 senedir telefon kullanıyorum, sizlerde aşağı yukarı öyledir.

kullandığım bütün telefonların bataryası değiştirilebiliyordu. 1 defa olsun batarya değiştirmedim. bu ihtiyaç meselesi, benim ihtiyacım olmadı mesela. sizinde yoksa, 24 gb hafıza da yeterli ise, note5 her açıdan note4den daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.