Şimdi Ara

Note 4 mü xperia x mi tavsiye edersiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, arkadaslar iki hafta icinde xperia x almaya karar vermiştim ancak ögrencilerim sürekli soru yolluyor WhatsApp tan olsun facebook tan olsun acaba kalemi icin note 4 mü alsam aklım karıstı, sizce 1650 tl ye xperia x mi almak mantıklı 1850 ye note 4 mü, birde note 4 kullanan arkadaşlar acaba telefon güncellemeden sonra isletim sistemini64 bit kullanmaya gectimi yoksa işkemci 64 bit ama os 32 bit mi. Birde note 4 biraz eskidi acaba hala samsung destek veriyor mu, ay sonu ikisinden birini alacagım kesin, yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

• Sizin için note serisi daha uygun gibi duruyor,fiyatı biraz daha artırıp note 5 de alabilirsiniz.En son sürüm 6.0.1 ve hala sistem 32 bit olarak kullanılıyor.Sonuç olarak neredeyse 3 yıllık bir cihaz, samsung'un daha fazla destek vereceğini sanmıyorum, android 7'yi de büyük bir ihtimal almayacak.
  • Kamera olsun performans olsun güncelleme olsun ve sony olsun her türlü sony xperia x al bence
  • Arkadaşım merhaba. Benzer bir bütçe ile ikinci el Note 5 düşünün bence. Her iki telefondan da daha iyi deneyim sunar size. Çok az kullanılmış TR garantili Note 5 1800 civarında alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

Arkadaşım merhaba. Benzer bir bütçe ile ikinci el Note 5 düşünün bence. Her iki telefondan da daha iyi deneyim sunar size. Çok az kullanılmış TR garantili Note 5 1800 civarında alınabilir.

katılıyorum
    o fiyata note 4 alınmaz.ben note 4 kullanıyorum ama o fiyattan daha ucuza aldım.

note 5 en iyisi bence
  • Yorumlarınız icin gerçekten cok tesekkür ederim, ikinci el note 5 benimde aklıma geldi ama daha önce ikinci elde tatsız deneyimlerim cok oldu 😢 o yüzden korkuyorum, izmirden mağazalarda sıfır note 4 bulamadım gitti 😢 galiba hepsi buradadan note 4 alacagım birde bi yerde kapalı kutu note 4 var ama baskasının ismine faturalı fiyatı 1600 tl sizce nasıl almak mantıklımı, son olarakta teknosada teshir ürünü var 1500 tl calısan arkadas sıfır cihazdan bi farkı yok iki yıl garantili dedi sizce iki secenekten biri alınabilirmi

• Valla icimden gecen note 5 kasasınfalan cok hosuma gidiyor ama arada 600 tl fark bütçemi aşıyor ne yazıkki 😢 note 4 plastik gibi duruyor ama bütçeme daha cok uygun

• hocam benim de tavsiyem , sony x olur. Kamerası da gayet iyi . Bende iphone 6 var ve sony x almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schro35

Valla icimden gecen note 5 kasasınfalan cok hosuma gidiyor ama arada 600 tl fark bütçemi aşıyor ne yazıkki 😢 note 4 plastik gibi duruyor ama bütçeme daha cok uygun

Yanlar metal sadece,Note 4 iyi bir cihaz aslında ama güncelliğini kaybetmeye başladı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.