Şimdi Ara

note 4 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam iyi günler arkadaşlar benim note 4 telefonumda ekranda yazı yansıması var nasıl yok edebilirim o yazıları sanırım vodafone reklamıda var resim atmaya çalışayım4http://hizliresim.com/jXNvP9 yardımlarınızı bekliyorum

• ilk resim anlaşılmıyordu bu şekil telefonda yazı çıkıyor beni dene vodafone simgesi video izlerken bile görünüyorhttp://hizliresim.com/d8N5yp
  • Amoled yanmış
  • Garantisi varsa servise ver..ekranı değiştirmekten başka çare yok..
  • teşekkür ederim bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1980

teşekkür ederim bilgilendirme için

Ekran değişimi şart hocam amoled yandığı zaman böyle arkaplandaki görüntü takılı kalır
  • telefonu dün aldım aldığım yer geri iadeye yanaşmıyor vodafone den alınma telefon bana sattığı zaman vodafone kendisi temasını öyle yapmış diyerek verdi ben sorunun bu şekil olduğunu bilmiyordum 1 yıl garantisi var dedi hattı taktığın için garantisi başladı diyor geri almam diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1980

telefonu dün aldım aldığım yer geri iadeye yanaşmıyor vodafone den alınma telefon bana sattığı zaman vodafone kendisi temasını öyle yapmış diyerek verdi ben sorunun bu şekil olduğunu bilmiyordum 1 yıl garantisi var dedi hattı taktığın için garantisi başladı diyor geri almam diyor

Sim kart takınca başladı garanti diye bir şey yok öyle olsaydı kimse iade edemezdi aldığı cihazı

Muhtemel amoled yanık olan bir bozuk cihazı kayışlamış

Cihazı götürünce keşke temayı kaldırmasını isteseydin kaldıramazsa bilmiyorum falan derse şikayet edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 9 Ocak 2017; 15:53:46 >
  • anil01 A kullanıcısına yanıt
    malesef servise verdim ekran değişimmi garantiye girmiyormuş ne boka yarıyorsa bu garanti artık millet haksız değil kaçak almakla
  • derbeder1980 D kullanıcısına yanıt
    Ben daha yeni garantiden ekran yanığı olan telefonun ekranı garanti kapsamında 1 tl dahi vermeden değiştirdim Nası garanti dışı oluyor yanlış olmasın.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    servise gittim servisteki eleman garantiye girmiyor dedi bana 500 tl değişim parası istedi
  • arkadaşlar merhaba. bir sorunum var note 4 telefonumla ilgili. şöyle ki bazen telefonumun mobil veri simgesi tepede saat operatör pil yüzdesi olan ince uzun kuşak üzerinden gidiyor. mobil olarak internete giremiyorum. ancak yeniden başlat yaparsam mobil veri simgesi bahsettiğim ince kuşakta yerini alıyor ben de internete girebiliyorum. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • İnsanları ne güzel kandırıyor bu şerefsizler o telefonu satan bayiye o telefonu montelemek lazım eger büyük tam yetkili vodofone bayisinden aldıysan vodofone müşteri hizmetlerini ara ve kayıt oluşturt aldıgın bayinin adını ve adresini ver teşhirde olan demo cihazı bana sorunsuz diyerek sattıgını söyle ekranında kusur oldugunu belirt sonra faturan ile beraber tüketicihaklarıma başvur aynısınıorayada belirt mecbur çözecekler bu konuyu eger yetkili bayi ise o şikayetin düşdüğü bayiye bakan Sorumlu süpervizor bayi mğdürünü sıkıştırıp paşa paşa halleder sorununu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dene beni uygulaması panogramdaki cihazlara yüklenir yani demo için her gelenin parmakladıgı cihazlar ve o Yazılım sebebi ile cihazın ekranı cihazın sarjı oldugu müddetçe asla ekranı kapanmaz amoled ekranlı cihazlarda bu sorun çok fazla yaşanır bunu satan insan bunu bilmiyorsa zaten kapatsın o dukkanı bunu bile bile satarak dolandırmış resmen seni tüketici hakları ve vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.