Bildirim
Note 5 mi S7 Edge mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
maddi durumunuza göre değişir ancak ben olsam not5i satardım
s7 edge hem batarya hem yeni özellikleri ile önde.
not5in ise tek avantajlı tarafı kalemi -
Note 5'i sat,s7 edge batarya,kamera,panel,performans,güncellik anlamında note5'den daha iyi -
Aralarında özellik olarak çok uçurum farklar yok ikisinden biri tercih olsa s7 edge derim. -
S7 edge tasarım konusunda kendini çok özel bir yere konumlandırıyor. İçinde yeni teknolojileri de barındırıyor. Bataryası oldukça iyi bir seviyeye geldi. İşlemcisi geliştirildi. Ekran ve kamera da keza gelişti. Yenisi varken eskisini kullanmayın bence. Bu demek değil ki Note 5 kötü. Hayır note 5 kötü değil ama S7 edge daha iyi. -
Üsteki arkadaşlar yazmış S7 Edge daha iyi. Ayrıca zaten Note 5 kullanıyorsun değişiklik olur ve hediye malı satmak da yanlış olabilir. Ama en nihayetinde kendin bilirsin -
Millete hediye s7 edge geliyor bize kitap 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence s7 edge ile devam et -
s7 edge -
S7 tabiki seneye Note 5'in güncellemesi kesilecek. S7 önümüzdeki yıl da güncelleme alacak. Bunu hesaba katmak gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her 2sinide satma bence.
Satacam dersen bence yeni telefon iyidir açısından ilk defa s7 edge diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- samsung a15 alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- kapalı kutu telefon satmak
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X