Şimdi Ara

NOTE 7 MUADİLİ YENİ SAMNSUNG TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Note 7 kullanıcısı olarak telefonu iade ettik, paralarımızı aldık vs.Şahsen ben hala o güzelim telefonun üstüne bir telefon almadım çünkü yok daha iyisi.

Eldeki huawei ile takılmaktayım.Yani parayı öldürmedim.Bu note 7'nin muadili yeni amiral gemisi samsung telefon artık note 8 mi olur adı mı değişir neyse bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? ne zaman çıkacaktır? vs vs.

Eminim benim gibi bu muadil telefonu bekleyen baya bir kesim var.Herkes duyumlarını paylaşsa yararlı olabilir.

• S8 bekleyin
  • S8 kalemli gelirse bende almayı düşünüyorum yoksa note 8 i bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

S8 kalemli gelirse bende almayı düşünüyorum yoksa note 8 i bekleyeceğim.

S serileri hem kalemsiz hem daha küçük.İşte bu note 8 olayı ne zaman abaca? her zamanki seriler gibi taa ağustos'ta falan mı çıkarmayı düşünüyorlar?
  • DevranKSK kullanıcısına yanıt
    Note 7 den sonra bir kaç tane sızıntı oldu S8 in spen ile geleceği hakkında ya da speni destekleyeceği yönünde eğer olursa S8 alırım yoksa Note 8 beklerim.
  • Samsung ayrı ayrı çıkarcağına cihazları apple gibi çıkarsın. Mesela s serisi Mart ayında tanıtılıyor. Aynı anda s8, s8 edge ve note 8 tanıtılsa hiç fena olmaz aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevranKSK

quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

S8 kalemli gelirse bende almayı düşünüyorum yoksa note 8 i bekleyeceğim.

S serileri hem kalemsiz hem daha küçük.İşte bu note 8 olayı ne zaman abaca? her zamanki seriler gibi taa ağustos'ta falan mı çıkarmayı düşünüyorlar?

S8 de kalem kullanma durumu olacak diyorlar ama opsiyonel olacakmış yani spenler gibi telefonda yuvası bulunmayacak. Ama ebadın 5.5 ve üstüne çıkacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden Samsung Note 5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.