Merhabalar arkadaşlar.Note 7 kullanıcısı olarak telefonu iade ettik, paralarımızı aldık vs.Şahsen ben hala o güzelim telefonun üstüne bir telefon almadım çünkü yok daha iyisi.
Eldeki huawei ile takılmaktayım.Yani parayı öldürmedim.Bu note 7'nin muadili yeni amiral gemisisamsung telefon artık note 8 mi olur adı mı değişir neyse bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? ne zaman çıkacaktır? vs vs.
Eminim benim gibi bu muadil telefonu bekleyen baya bir kesim var.Herkes duyumlarını paylaşsa yararlı olabilir.
S serileri hem kalemsiz hem daha küçük.İşte bu note 8 olayı ne zaman abaca? her zamanki seriler gibi taa ağustos'ta falan mı çıkarmayı düşünüyorlar?
DevranKSK
kullanıcısına yanıt
Note 7 den sonra bir kaç tane sızıntı oldu S8 in spen ile geleceği hakkında ya da speni destekleyeceği yönünde eğer olursa S8 alırım yoksa Note 8 beklerim.
Samsung ayrı ayrı çıkarcağına cihazları apple gibi çıkarsın. Mesela s serisi Mart ayında tanıtılıyor. Aynı anda s8, s8 edge ve note 8 tanıtılsa hiç fena olmaz aslında.
S serileri hem kalemsiz hem daha küçük.İşte bu note 8 olayı ne zaman abaca? her zamanki seriler gibi taa ağustos'ta falan mı çıkarmayı düşünüyorlar?
S8 de kalem kullanma durumu olacak diyorlar ama opsiyonel olacakmış yani spenler gibi telefonda yuvası bulunmayacak. Ama ebadın 5.5 ve üstüne çıkacağını sanmıyorum