Şimdi Ara

Note 8 bekleyen kaç kişiyiz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thehspeed

quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

quote:

Cihaz var bende ahizesi var yazilim attim telefon simgesi geldi ama gorusme yapamiyor su anda kernel dosyasi lazim...

dostum selamlar,
    Cihazı iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim. Eğer mümkünse tabletinizi nereden ve ne kadara aldığınızı söyleyebilir misiniz ?

Zaten Kendi Dükkanım Var..

Kvk-Genpa-Başarı-Netcell-Mobiltel-Telpa Bayisiyim Zaten

Satış 1250tl civarı....

Hocam bilmiyordum kusura bakmayın :) suan elinizde satilik 0 garantili ahizeli olan modelden var mi yani hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi var 1250 lira.... N5105 Ahizeli 3G-Wifi.. Olan Modeli Sadece Arama Özelliği Kapalı....
  • quote:

tabi var 1250 lira.... N5105 Ahizeli 3G-Wifi.. Olan Modeli Sadece Arama Özelliği Kapalı....

Tahminen doğru bir yorum bekliyorum lütfen, bir fikriniz elbet vardır; şimdi bu tablet daha ne kadar düşecek?

Note 10.1 den pahalı satılıyor an itibari ile ve üstelik arama özelliği de kapalı 10.1 gibi.

Ben wifi modelinin 750-850 civarında satılacağını düşünüyorum yakın zamanda, çok mu pozitif yaklaşıyorum?
  • Ya bu telefon isinin rootla ve baska ulkenin custom romunu kurarak falan olacagini bilsem telefonu elden cikarip alacagim direk ama olmazsa mal gibi telefonsuz kalmakta var isin ucunda ne yapsam bilemedim :/

• UP

• Bugün mediamarkt ta da satışa sunuldu. İnceledim fena değil ama kimse telefon özelliği var mı yok mu bilemedi. Rehber var,simkart girişi var fakat arama tuşu yoktu. Rehbere girince mesaj atıyor. fiyat1299 olacak dediler. Geliş fiyatı nardı. Bence aşırı pahalıydı almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinbakbay

Bugün mediamarkt ta da satışa sunuldu. İnceledim fena değil ama kimse telefon özelliği var mı yok mu bilemedi. Rehber var,simkart girişi var fakat arama tuşu yoktu. Rehbere girince mesaj atıyor. fiyat1299 olacak dediler. Geliş fiyatı nardı. Bence aşırı pahalıydı almadım.

Yani sms gonderimi oluyor mu hocam ?

• tasarımı güzzel olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

quote:

Orijinalden alıntı: akinbakbay

Bugün mediamarkt ta da satışa sunuldu. İnceledim fena değil ama kimse telefon özelliği var mı yok mu bilemedi. Rehber var,simkart girişi var fakat arama tuşu yoktu. Rehbere girince mesaj atıyor. fiyat1299 olacak dediler. Geliş fiyatı nardı. Bence aşırı pahalıydı almadım.

Yani sms gonderimi oluyor mu hocam ?

Anladığım ve gördüğüm kadarıyla evet..
  • Ben bugün mediamarkttan aldım 3g olanını. Açıkçası tab 2 7den daha çok beğendim. 7 inç yoruyodu bayaa. Tablete gelince hafifliği gayet iyi. Eni tutmak için iyi boyu biraz uzun ama dergi okumak için ekranın böylesi daha uygunmuş. Kalemle kullanmak çok zevkli. Hızı yeterli. Hiç takılma yaşamadım. Güzel kayıyor. Yalnızca butonlara alışamadım. Yan tıtarken elim geri tuşuna basıyo arada. Programları kapatmak için orta fiziksel tuşa alışmam zor olacak dik tutarken özellikle. Programlar arasında geçiş yapmak için de basılı tutuyosunuz. Bu tab 2 de daha rahat ve hızlı oluyodu. Bu arada bunun için kılıf da alacaktım ama bulamadım orjinal kılıfını ince beyaz olan. Nerde bulabilirim fikri olan varmı istanbulda? Ve son olarak telefonla konuşulmuyor :( tahmin ettiğiniz üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: dizapoen

Ben bugün mediamarkttan aldım 3g olanını. Açıkçası tab 2 7den daha çok beğendim. 7 inç yoruyodu bayaa. Tablete gelince hafifliği gayet iyi. Eni tutmak için iyi boyu biraz uzun ama dergi okumak için ekranın böylesi daha uygunmuş. Kalemle kullanmak çok zevkli. Hızı yeterli. Hiç takılma yaşamadım. Güzel kayıyor. Yalnızca butonlara alışamadım. Yan tıtarken elim geri tuşuna basıyo arada. Programları kapatmak için orta fiziksel tuşa alışmam zor olacak dik tutarken özellikle. Programlar arasında geçiş yapmak için de basılı tutuyosunuz. Bu tab 2 de daha rahat ve hızlı oluyodu. Bu arada bunun için kılıf da alacaktım ama bulamadım orjinal kılıfını ince beyaz olan. Nerde bulabilirim fikri olan varmı istanbulda? Ve son olarak telefonla konuşulmuyor :( tahmin ettiğiniz üzere.

İyi günlerde&kazasız belasız kullanmanızı temenni ediyorum dostum..ahh ahh o telefon olayı sebebiyle bende cok istememe ragmen vazgectim almaktan

• Bu gün itibariyle yurt dışından bende aldırdım cumartesi sabah elimde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaseyfi

Bu gün itibariyle yurt dışından bende aldırdım cumartesi sabah elimde olacak.

Hayırlı olsun. Modeli ve fiyatını da paylaşabilirseniz iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertakb

quote:

Orijinalden alıntı: babaseyfi

Bu gün itibariyle yurt dışından bende aldırdım cumartesi sabah elimde olacak.

Hayırlı olsun. Modeli ve fiyatını da paylaşabilirseniz iyi olur.

teşekkür ederim,16 gb wifi li model beyaz 416 australia doları diye söyledi akrabalar,c.tesi sabah netleşir.
  • Daha önce de yazmıştım. Galaxy note 8 için orjinal ince beyaz olan kılıfını nasıl temin edebilirim? Bilen var mı? İstanbulda yada internetten alabileceğim bir yer var mıdır? Araştırdım ama daha tabletin bile kendisi yok doğru dürüst piyasada. Bulamadım. Yurt dışındaki sitelerden sipariş etsem bana ulaşır mı acaba? tablet falan sanıp gümrüğe çağırırlar diye düşünüyorum. Daha önce iphone için şarjlı kılıf aldığımda telefon sanıp gümrüğe çağırmışlardı. Yada doğubank'ta falan var mıdır? Bana bir bilgi verse çok memnun olurum. Teşekkürler.

Bu arada daha önce hiç tablette kalem kullanmamıştım. Çok kullanışlı bişeymiş bu kalem olayı. Bu işi iyi becermişler.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: dizapoen

Daha önce de yazmıştım. Galaxy note 8 için orjinal ince beyaz olan kılıfını nasıl temin edebilirim? Bilen var mı? İstanbulda yada internetten alabileceğim bir yer var mıdır? Araştırdım ama daha tabletin bile kendisi yok doğru dürüst piyasada. Bulamadım. Yurt dışındaki sitelerden sipariş etsem bana ulaşır mı acaba? tablet falan sanıp gümrüğe çağırırlar diye düşünüyorum. Daha önce iphone için şarjlı kılıf aldığımda telefon sanıp gümrüğe çağırmışlardı. Yada doğubank'ta falan var mıdır? Bana bir bilgi verse çok memnun olurum. Teşekkürler.

Bu arada daha önce hiç tablette kalem kullanmamıştım. Çok kullanışlı bişeymiş bu kalem olayı. Bu işi iyi becermişler.

Samsungavm.com da var ben aldım beyazını. Ama elden aldım 75tl ye. Ürünü bende çok beğendim telefon özelliği umarım N5100 orjinalromu iile açılır. Sms gönderiyor alıyor. Arama ile süper olacak. Aldığım hattı data hattı almadım arama özelliğini açarım diye ama bakalım.

• Dubai Jumbo alışveriş merkezinde Samsung Galaxy Note 8 3G , 1000 TL

bu işin sonu doğubank girişli orjinal romlu cihazlara kalır bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 20 Mayıs 2013; 10:18:31 >
  • bende bu tableti almayı çok istiorum telefon özelliklisini ama gerçekten çok ppahalıı yaww
  • bugün mediamarkt da 3Glisi 1199TL

aşağı yönlü bir fiyat hareketi başlamış...

ankarada teknolojiankara da 1149TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 23 Mayıs 2013; 18:27:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.