Şimdi Ara

Note 8 bekleyen kaç kişiyiz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikleri ve boyutu itibariyle piyasadaki en iyi tabletlerden biri olduğunu düşünüyorum yakında yeni renkleriyle birlikte biraz daha makul fiyatlarla daha çok ilgi çekecektir sanırım...
  • samsung-galaxy-note-8in-kahverengi-siyah-karisimi-modeli-sizdi

kahve siyahlı sürümü geliyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 28 Mayıs 2013; 0:28:35 >
  • bir ara iphone4ümü vereyim üzerine katayım note2 alayım diye düşündüm. telefonuma 500 TL verdiler üzerine 1100TL gerekiyormuş. böyle yapacağıma note8i beklemek daha mantıklı geldi.
  • bu cihaz da note 10.1 gibi 4 çekirdek mi acaba. hangisi tercih edilir sizce 10.1 mi 8 inch mi?
  • note 8 : 4 Çekirdekli İşlemci, 2GB Ram ile teknik özellikler

note 10.1 : 4 Çekirdekli İşlemci, 2GB Ram ile teknik özellikler
  • Beyler cihazı bugün teknosadan aldım, sorusu olan varsa sorabilir...
     Note 8 bekleyen kaç kişiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafqa Dubai Galaxy Note 8.0 3G 920TL

Fabbyshop Dubai Galaxy Note 8.0 3G 930TL

Carrefour Dubai Galaxy Note 8.0 3G 1000TL

dönünce vergi dairesine vergisi yatacak pasaport kaydı yaptırılacak...

bugün 1 b.a.e. dirahmisi = 0.5086 TL

üçünün de ülke dışına kargo servisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 30 Mayıs 2013; 14:53:36 >

• Telefon ozelligi olan geldimi kardesime alicaz gelmezse ipod touch unu satip alacagini soluo (birazdaha biriktirecekmis) alinirsa oyun testi ve ozellik testi yaptirtirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bahomen

Beyler cihazı bugün teknosadan aldım, sorusu olan varsa sorabilir...
     Note 8 bekleyen kaç kişiyiz ?

dostum çok hayırlı olsun iyi günlerde kazasız&belasız kullanmanızı temenni ediyorum.

kullandıkça ve cihazınıza alıştıkça bize +ları ve -leri olarak yorumlar yapabilirseniz çok faydalı olacaktır..

P.S : bu arada sizi kıskanmadım dersem içimde kalacak :)

• Arkadaşlar telefon özelliği konusunda yol almış/etkinleştirebilmiş/deneyen ama başarısız olan arkadaşımız var mı ?
  • Arkadaşlar bu tableti kullananlar yok mu? hiç yorum yapan yok... fiyatlarda değişiklik var mı?

• Türkçe incelemeler paylaşayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 2 Haziran 2013; 15:02:52 >

• bir başka arkadaşın değerendirmesi

• Arkadaşlar elimde bir adet hiç kullanılmamış, sadece kurulum için açılmış, kutusunda galaxy note 8.0 n5100 modeli mevcut. N5100 modeli telefon özelliğinin açık olduğu, türkiyede satışta olmayan versiyon. Cihazı bir hafta önce Çinden aldım, birini kardeşim kullanıyor diğerini satıyorum. İlgilenen olursa görüşebiliriz.

• güncelll
    fiyatlarda bi değişiki var mı acaba...
    media markt da 1199 tl idi bitmiş gelcek dedi. Media markt da N5105 olan modeli gören var mı?
  • güncell
  • Arkadaşlar Note 8.0 ve İpad 4 arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı rahatça oyun oynamak,film izlemek bolca internete girmek istiyorum şarj önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

Arkadaşlar Note 8.0 ve İpad 4 arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı rahatça oyun oynamak,film izlemek bolca internete girmek istiyorum şarj önemli

Yazdıkların iPad 4 diyor bence, note un en buyuk olayı kalemi,biraz daha iş için yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

Arkadaşlar Note 8.0 ve İpad 4 arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı rahatça oyun oynamak,film izlemek bolca internete girmek istiyorum şarj önemli

Yazdıkların iPad 4 diyor bence, note un en buyuk olayı kalemi,biraz daha iş için yani.

Ben de öyle düşünüyorum ama kalemi çok cezbediyor ayrıca note 8'de ısınma problemi var mı bilginiz var mı ?
  • Dun itibarıyla note 8 almış bulunuyorum .n11 uzerinden eksenbilgisayardan aldım ,samsung Tr garantili,932 tl idi Pepsi kodu ile,Worldcard ile 94 tl civarı da puan hediyesi olacak insallah. Sipariş verdim,ertesi gun elimdeydi,ekseni tebrik etmek lazım bu konuda . Ürüne gelince ,tahmin ettiğimden de basarili cikti note 8.0. Sorusu olan arkadaslar olursa cevaplamaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.