Şimdi Ara

Note 8 bekleyen kaç kişiyiz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3Glisi fiyat takibi yapıyorum. son iki gün dolar yukarı gitmesine rağmen SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0 5105 artık 1140TL - 1190TL arasında nette bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

Arkadaşlar Note 8.0 ve İpad 4 arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı rahatça oyun oynamak,film izlemek bolca internete girmek istiyorum şarj önemli

Yazdıkların iPad 4 diyor bence, note un en buyuk olayı kalemi,biraz daha iş için yani.

Ben de öyle düşünüyorum ama kalemi çok cezbediyor ayrıca note 8'de ısınma problemi var mı bilginiz var mı ?

Silikon kılıf ile kullanıyorum aldığım günden beri. Buna rağmen, yoğun işlemler sırasında normalden fazla ısındığını görmedim ancak oyun oynayan arkadaşların yorumları daha doğru olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dun itibarıyla note 8 almış bulunuyorum .n11 uzerinden eksenbilgisayardan aldım ,samsung Tr garantili,932 tl idi Pepsi kodu ile,Worldcard ile 94 tl civarı da puan hediyesi olacak insallah. Sipariş verdim,ertesi gun elimdeydi,ekseni tebrik etmek lazım bu konuda . Ürüne gelince ,tahmin ettiğimden de basarili cikti note 8.0. Sorusu olan arkadaslar olursa cevaplamaya çalışırım.

sence heerhangi şurası problem dediğin biyer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAxe

quote:

Dun itibarıyla note 8 almış bulunuyorum .n11 uzerinden eksenbilgisayardan aldım ,samsung Tr garantili,932 tl idi Pepsi kodu ile,Worldcard ile 94 tl civarı da puan hediyesi olacak insallah. Sipariş verdim,ertesi gun elimdeydi,ekseni tebrik etmek lazım bu konuda . Ürüne gelince ,tahmin ettiğimden de basarili cikti note 8.0. Sorusu olan arkadaslar olursa cevaplamaya çalışırım.

sence heerhangi şurası problem dediğin biyer varmı?

Ben cok memnunum şu ana kadar,düşündüğümden de guzel cikti.henuz buyuk bir olumsuzluk göremedim.

• Bende bugün aldım şahsen laptop şarjım bozulmuştu onu aramak için yazlıkdan merkeze indim.Manga için e book reader bakarken samsung tab 7' sonra 10' sonra elim ipad mini ye gitti en son note da karar kıldım.

İlk gün izlenimlerim yalovada kılıf bulamadım . Şarj performansı iyi gibi gözüküyor. Video , resim aralarında geçiş yaparal açtırmama rağmen takılma yaşamadı.

Ses düzeyi benim için kulaklık ve hoparlör olarak tatmin etti. Ekran performansı yeterli derece insanı tatmin ediyor. Kalemiyle oynamaya fırsat bulamadım.

İyi bir internet bağlantısı gerekebiliyor. 3G 1gb yada 4gb internet kesin alacam ve sms paketi alıcam. Tablet GT-N5105 modeli sms atılabiliyor , internet kullanılabiliyor

ancak arama yapılamıyor. Benim için arama olsada olur olmasada olur fark etmez ancak benim gördüğüm bir eksiklik 'whatsapp' programı için bu sürüme uygun değildir

yazısı ile karşılaşıyorum. Bu program telefonda iken en çok kullandığım program.

Kamerası htc evo 3d ile karşılaştırınca 5M olarak tatmin etti. 16 gb versiyonunda 9.7 gb bize ayrılmış kullanım alanı var. En fazla ne kadara kadar desteklediğini

bilmiyorum. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım

• Whatsapp yükleniyor note 8 e,ben note 10 a yükledim desteklemiyor dediği halde.

• nasıl yüklediniz çünkü yükleme butonu yokta htc evo 3d yide standart rom kullandım ekstra işlem bilmiyorum ondan soruyorum. Birde ilk aldıgımda direk güncelleme dedi ancak yazlıkda internete telefondan girdiğimden yapamadım. Bu ilk güncellemede ne yapıyor arkadaşlar.
  • Bende siyah renk olanından almak istiyorum. Fakat Türkiye de sadece beyaz var galiba.

Sıkılan ya da satmak isteyen varsa görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur59 -- 2 Temmuz 2013; 19:27:08 >
  • tablet almayı düşünüyorum note 8 kullanan arkadaşlar cihazlarından memnun mu ?

SAMSUNG N5110 GALAXY NOTE 8.0 WHITE TABLET
    12 x 74,92 TL = 899,00 TL (KDV DAHİL)
  • ardent_boy kullanıcısına yanıt
    bende almayı düşünüyorum teknosada wifi modeli 899tl ,ama 50 tl hediye çeki veriyor bi bakın isterseniz ...
    850 ye geliyor yani..
    http://www.teknosa.com/urunler/125043603/samsung-n5110-galaxy-note-80-white-tablet

• Varsayılan olarak solda açılır kapanır bir uygulama çubuğu var, istediğim uygulamayı buraya kısayol olarak atmak istiyorum. Ancak düzenle dediğimde sadece tanımlı olanlar ekleyip çıkarılabiliyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pegacorn

Varsayılan olarak solda açılır kapanır bir uygulama çubuğu var, istediğim uygulamayı buraya kısayol olarak atmak istiyorum. Ancak düzenle dediğimde sadece tanımlı olanlar ekleyip çıkarılabiliyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı ?

Orası çoklu pencerede çalışmaya uygun programların menüsü. Eğerki yüklediğiniz uygulama, çoklu pencere destekliyor ise oraya kısayol atar. Menüyü Ayarlar-Ekran kısmından kapatıp açabilirsiniz.
  • ben mi yanlış gördüm acaba diyorum fiyatlara bakınca.dün forum ist. Satürn'de 699 tlydi.
    edit:tab 8 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi info2 -- 22 Ağustos 2013; 13:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsT

Samsung tablet piyasasini bilmiyorum biri bilgilendirir mi? Note 8.0 in surumleri neler tablet olarak begendim. Fakat bunlarin da kendi iclerinde numaralari var onu da biliyorum. Fakat 8.0 yeni bir seri mi? Yani simdi ipad alirken 1-2-3-4 diye bakiyoruz bu note 8.0 i alirken oyle seye bakmaya gerek var mi? Bir de wifi 3g telefon ozellikli olani var mi varsa hangisi bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam note 8 in ismi note serisinin 8 inçlik tableti olmasından geliyor. N5110, N5105, N5100(TR de var mı bilmiyorum) gibi kendi içinde ayrılıyor.
    N5110 wifi bağlantısı olan tablet. N5105 ise 3G+ Wifi bağlantılarını birarada barındıran tablet. telefon özelliğine gelince türkiyede cep telefonlarına uygulanan yüksek vergi nedeniyle samsung firması bu cihazları telefon özelliği kapalı olarak satışa sunuyor. Bazıları Root yaparak bunu açabiliyormuş ama bu da garanti dışı kalmasına neden oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.