Şimdi Ara

Note 8 pro veya Mi9t Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben eski telefonum bozulduğu için telefon almayı planlıyorum maksimum 3000 lira gibi bir para vermeyi düşünüyorum.Bu iki telefondan harici aklımda başka telefonlarda var ama onlar daha yeni olduğu için onları eklemiyorum.Bu iki model bir süredir piyasada olduğu için kullanıpta en sevmediğiniz özellikleri yazabilirseniz sevinirim.İyi özelliklerini yazmayın biliyorum , sadece yaşadığınız sıkıntıları belirtin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicand -- 18 Mayıs 2020; 18:26:46 >

• Konu güncel yardımlarınızı bekliyorum.Telefon alırken baya ince eleyip sık dokuyan birisiyim sürekli telefon değiştirmem o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.
  • İkisinin de birbirilerine karşı avantajları ve dezavantajları var benim gözümde . Biraz belirtmek gerekirse , mi9 t’deki kamera mekanizması. Beni korkutan bi şey bu . İleride birden bozulması söz konusu olabilir ve değişimi ya imkansız ya da çok zor . Ama mi9t ekran konusunda çok iyi amoled ve note 8 pro daha fazla bataryası olsa da amoled sayesinde 9t daha iyi batarya performansı sunuyor. İşlemci olarakta benzer olduklarını düşünüyorum. Bu arada ekran olarak bi parantez daha açmak istiyorum mi9t’de amoled olduğundan ve amoledlerin genel problemlerinden olan ekran yanması söz konusu olabilir. Bunları değerlendirmek size kalmış. Ama note 8 pro alınmaz. Note 9s modeline yönelmenizi tercih ederim . Bazı facebook gruplarında ya da ımeı attıracak şekilde note 9s’i 1900 civarına, 9t’yi 2600 civarına bulabilirsiniz
  • Hocam öncelikle yurtdışı cihazı düşünmüyorum.Evet note 9s daha yeni ama NFC yok ve Tr garantili cihaz olarak note 8 prodan daha pahalı.Mi9 t de şarj uzun gidiyor demişsiniz ama çoğu kişi güncellemeden sonra şarj problemi yaşıyorum demiş.Ayrıca note 8 proda da tianma panel kaynaklı ghost screen problemi olabiliyormuş.Bir süre deneyimlemiş kişilerden yorum istedim o yüzden.İlk defa xiaomi cihaz alacam bu zamana kadar hep htc kullanmıştım şarj dışında hiçbir sıkıntısı yoktu.Çok sık telefon değiştirmeyen birisi olduğum için ince eleyip sık dokuyorum biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicand -- 20 Mayıs 2020; 20:48:11 >
  • Xiaomi alırken Redmi değil mi serisi almak her zaman avantajlıdır.

Note 8 pro nun kasa kalitesi ile 9t yi karşılaştırın anlarsınız.

Ayrıca mi serisinde yazılım desteği daha uzun aynı zamanda snapdragon işlemci demek daha uzun süre custom rom desteği de demek.
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    İllaki haklısınız ama mi9t de ki şarj çabuk tükenme sorunu hallolur mu acaba güncelleme ile vs.Ayrıca ekrandan dokunmatik çok istediğim birşey değil.Custom rom ile uğraşan biri değilim pek.Bu zamana kadar kasa kalitesi hep yüksek cihazlar kullandım htc de o kadar düşmeye vs bana mısın demiyorlardı ama şuanki piyasa gereği ondan biraz taviz vermek mecburiyetinde kalıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.