Şimdi Ara

Redmi note 9 pro kullanıcıları telefondan memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi note 9 pro kullananlar telefondan memnun musunuz? Şarjı kaç saat gidiyo? Kaç saatte şarj oluyor? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz çok ağır. Ekranı çok iyi değil. Ön kamerasını beğenmedim. 6/64 kullanıyorum. TR ROM'lu cihaz. Yazılımı bazen sapıtabiliyor. Yeniden başlattığımda Redmi ekranında uzun süre takılıp boot etmiyor. Bunlar benim cihaza özgü problemler olabilir. Genel bir problem olsa bile ROM ile çok rahat halledilir.
    Artıları olarak, pili çok dikkatli kullanmama rağmen ömrü hemen kısalmış olsa bile günü çok rahat çıkarıyor. Hızlı şarjı da cabası. Yardımcı kameralar olmasa da olur fakat ana kamerası güzel (64MP modu gereksiz).
    Ben Ağustos 2020'de 2800 TL'ye almıştım. Şu an olsa alır mıyım, almam. Daha hafif ve küçük bir telefon bakardım kesinlikle. Benim yorumlarım bu şekilde.
    Ekleme: Eski bir Redmi Note 6 Pro kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki kesinlikle RN6Pro daha iyi bir cihazdı, yazılım, ön kamera, hoparlör kalitesi, sorunsuzluk, F/P açılarından daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 24 Mayıs 2021; 10:22:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.