Poco X3 Nfc kullanıcıları telefondan memnun mu?
Poco X3 Nfc kullananlar telefondan memnun musunuz? Şarjı kaç saat gidiyo? Kaç saatte şarj oluyor? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Samsung M51 kullanıcıları telefondan memnun mu?
Samsung M51 kullananlar telefondan memnun musunuz? Şarjı kaç saat gidiyo? Kaç saatte şarj oluyor? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Redmi note 9 pro kullanıcıları telefondan memnun mu?
Redmi note 9 pro kullananlar telefondan memnun musunuz? Şarjı kaç saat gidiyo? Kaç saatte şarj oluyor? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Samsung M51 kullanıcılarının aldığı ekran süresi nedir ?
Samsung M51 kullananlar aldığınız ekran süresi nedir ? "Pil kullanımı" nın ekran görüntüsü atılırsa güzel olur. Birde ekran parlaklık seviyesini belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Şarjı uzun giden telefon tavsiyesi ?
Merhabalar haziranda telefon almayı düşünüyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım. Sizlerden telefon tavsiyesi istiyorum. Cihazda aradığım özellikler:
* Uzun pil performansı
* Güzel ve net çeken kamera
* Uygulamaları kasmadan sorunsuz açması
(Bunlardan benim için en önemlisi pil perfofmansı aktif kullanacağım öyle 7-8 saat gidipte üstünede 2 saat şarj olmasın ya adam gibi powerbank misali 2 saat şarj olsun ama en az 12 saat uzun gitsin ya da 9-10 saat gitsin ama şarja takınca 1 saatte dolsun kafamdaki özellik bu dediğim gibi özelliklede koronadan dolayı baya aktifim günde en az 15 saat kulllanırım genelde twitch,instagram takılırım birde fillm/dizi izlerim oyunda oynarım)
İyi forumlar..
Bilgisayar açılmıyor
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.456 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar