Şimdi Ara

Poco X3 Nfc kullanıcıları telefondan memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poco X3 Nfc kullananlar telefondan memnun musunuz? Şarjı kaç saat gidiyo? Kaç saatte şarj oluyor? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 saatte neredeyse sıfırdan şarj oluyor hatta şöyle söyliyim çok ağır uygulamalarla kullandıysam ya da gece şarja takmadıysam akşam eve geldiğimde %20 şarjı kaldıysa eve gelip üstünü değiştirene kadar 15 dk da bir bakıyorsun tel neredeyse %75 şarj olmuş çok hızlı.

standart kullanımım mesela bu gün;

şarj sabah 6 da şardan çekince twitter instagram youtube bunlar gün içi yarımşar birer saat gibi kaba taslak normal kullanım whatsapp yoğun kullanım, konuşma yarım saat-1 saat arası, işe gidip gelirken 2 saat Spotify yüksek kalite arabada bluetooth la bağlı çalıyor, sürekli konum açık ve sürekli mi band 4 e bağlı bluetooth açık( ek olarak 2 saat hem mi band hem de araba bluetooth aynı anda bağlı) akşam eve geldiğimde %65 civarı şarjım kalıyor. akşam da 1 saat dizi izleyince şu an %55 şarjım var.

Hız vs zaten sorun yok arada yazılımsal sorunlar olabiliyor, örn twitter da bir video izlediysem ve twitter ana sayfasındaysam arkada videonun sesi kesilmiyor ya da spotify şarkı dinlemişim bildirim çubuğundan widget i gitmiyor ya da bazı sitelerde ekran 120 hz değil de 40 hz gibi takılarak çalışıyor gibi. Muhtemelen 11 ve miui 12 güncellemesi ile çözülecektir. Bu arada telefon büyük ve ağır.

Ek olarak şirket telefonu redmi note 8 var yani ben onu akıcı diye kullanıyordum bunu alana kadar akıcılık olsun tepkiler olsun her alanda dağlar kadar fark var. 120 hz hdr ekran, çift hoparlör, hızlı işlemci vs bilinen özelliklerini saymıyorum bile. 3.100 küsur liraya almıştım 2 3 ay önce bu fiyata şu an rakibi yok herhalde hâlâ.

Şikayet farklı farklı illaki olacak, iPhone 12 konusuna bile bakıyorum en pahalı telefon piyasadaki sonuçta onda bile biri bende şu ekran bunda şu ekran var diye yurt içi yurt dışı forumlar yıkılıyor şikayetler dizili elektronik hala şans işi gidiyor.. alıp 2 - 4 sene kullanıp değişecek cihazlar zaten.

Bence fiyatına göre fazlasıyla başarılı bir telefon tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• baranselona kullanıcısına yanıt

Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

1 saatte neredeyse sıfırdan şarj oluyor hatta şöyle söyliyim çok ağır uygulamalarla kullandıysam ya da gece şarja takmadıysam akşam eve geldiğimde %20 şarjı kaldıysa eve gelip üstünü değiştirene kadar 15 dk da bir bakıyorsun tel neredeyse %75 şarj olmuş çok hızlı.

standart kullanımım mesela bu gün;

şarj sabah 6 da şardan çekince twitter instagram youtube bunlar gün içi yarımşar birer saat gibi kaba taslak normal kullanım whatsapp yoğun kullanım, konuşma yarım saat-1 saat arası, işe gidip gelirken 2 saat Spotify yüksek kalite arabada bluetooth la bağlı çalıyor, sürekli konum açık ve sürekli mi band 4 e bağlı bluetooth açık( ek olarak 2 saat hem mi band hem de araba bluetooth aynı anda bağlı) akşam eve geldiğimde %65 civarı şarjım kalıyor. akşam da 1 saat dizi izleyince şu an %55 şarjım var.

Hız vs zaten sorun yok arada yazılımsal sorunlar olabiliyor, örn twitter da bir video izlediysem ve twitter ana sayfasındaysam arkada videonun sesi kesilmiyor ya da spotify şarkı dinlemişim bildirim çubuğundan widget i gitmiyor ya da bazı sitelerde ekran 120 hz değil de 40 hz gibi takılarak çalışıyor gibi. Muhtemelen 11 ve miui 12 güncellemesi ile çözülecektir. Bu arada telefon büyük ve ağır.

Ek olarak şirket telefonu redmi note 8 var yani ben onu akıcı diye kullanıyordum bunu alana kadar akıcılık olsun tepkiler olsun her alanda dağlar kadar fark var. 120 hz hdr ekran, çift hoparlör, hızlı işlemci vs bilinen özelliklerini saymıyorum bile. 3.100 küsur liraya almıştım 2 3 ay önce bu fiyata şu an rakibi yok herhalde hâlâ.

Şikayet farklı farklı illaki olacak, iPhone 12 konusuna bile bakıyorum en pahalı telefon piyasadaki sonuçta onda bile biri bende şu ekran bunda şu ekran var diye yurt içi yurt dışı forumlar yıkılıyor şikayetler dizili elektronik hala şans işi gidiyor.. alıp 2 - 4 sene kullanıp değişecek cihazlar zaten.

Bence fiyatına göre fazlasıyla başarılı bir telefon tavsiye ederim.

Telefon bekleme modunda özellikle geceden sabaha yüzde kaç şarj tüketiyor en fazla ne kadar ekran süresi aldınız bir de nfc özelliğini kullandınız mı sorunsuz çalışıyormu

• band 4 bağlı ve mi fit arka planda sürekli açık ve kilitli , 4g açık, wifi açık, gps genelde hep açık , 115 civarı ekstra uygulama yüklü olduğu haldeçoğu zaman hiç inmiyor arada dikkat edip gördüğüm de %2 -4 arası en fazla hatırladığım kadarıyla. Bu da normal hatta fazlası olsa bile şaşırmamak lazım facebookundan bipine whatsappından instagramına hepsi anlık mesajlaşma uygulaması gibi sürekli mesaj geldiğinde bildirmek üzere hazırda çalışıyor ve ek olarak gelen bildirimi de bloetooth ile mi band a gönderiyor.

kullanım süresi olarak dediğim gibi bu şekilde benim için yoğun kullanım beni rahat rahat gece 12 -1 -2 kadar 16 saat civarı kullanım sunuyor bunun da 7-8 i ekran açıktır en az. Normal kullanırsam da yine 2 gün rahat rahat götürür çünkü korona zamanı telefon çok fazla kullanılıyor gündemler de malum video vs izleniyor zaten.

• Nfc - Axess ile kullanıyorum bir problem yok, 1 - 2 defa okumamazlık yaptı yani telefona güvenip yanına başka bir şey almazsan sorun yaşarsın korkusunu veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz907

Telefon bekleme modunda özellikle geceden sabaha yüzde kaç şarj tüketiyor en fazla ne kadar ekran süresi aldınız bir de nfc özelliğini kullandınız mı sorunsuz çalışıyormu

Alıntıları Göster

Geceden sabaha aosp romlarda bekleme modunda %0 şarj tüketiyor .

MIUI yazılımlarda arka planda bazı servisler sürekli aktif olduğundan MIUI romlarda %1-3 arası değişiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.