Şimdi Ara

Note 9 Duos IMEI kaydı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam keşke samsung veya güvenilir ithalatçılar getirse de onlardan alsak. Yurtdışında kullanıcılar bu modeli kullanma özgürlüğüne sahipken ben kullanmak için bir dünya risk almak durumunda kalıyorum. Ucuz diye değil aslında benim olayım. Samsung getirse dk düşünmem.
  • Isin tuhafi legal hakkinizla kendinize yurtdisindan teelfon alip kayit ettiniz bu sefer de VoLTE ViLTE Wifi-Calling / Wifi uzerinden gorusme vs bircok ozelli kisitli olmasi yuzunden BTK ve GSM operatorleri kendi aralarinda biz tuketicileri pin pon topu gibi bir oraya bir buraya mesuliyet bizde degil otekilerinde diye yonlendirmektedir. Aslinda Samsung ta sorumlu ama sankim daha az mesuliyetleri var gibi ...

Turkiye'deki GSM operatorlerin SIM kartlari da bircok yabanci ulkede ozellikle son yillarda bu yil da dahil yasadim ki baska ulkelerin SIM kartin numarasi bile Turkiye den alinma telefonlarda sorunsuz algiliyorken Turkiye den resmi satistan aldigim resmi distributor garantili telefonlarimizin Turk GSM operatorlerince telefonda hakkinda kisminda telefon numaramizi bile algilamiyor olusu ustelik en guncel Nano SIM kartlari kullanmama ragmen boyle olmasi ile kanimca suc Turkiye dekilerde.

Yani GSM operatorleri her ulkede birden fazladir neden TEK SIM hatli icin Turkiye deki GSM operatorleri engelletiyor anlamis degilim...

Sonucta olan biz tuketicilere olmakta. Her bir detayda sacmalik vicdansizlik mantiksizlik kabak gibi ortada .

Bunlari da belirtmek vurgulatmak istedim . Gerci ilgili yerlerde denk geldikce de bahsediyorum da...

Turkiye her bir detayda ele alinca cokusu gormek otesi bizlere hissettiriyorlar :/ ...

• Telefon operatore kendini yeni imei ile tanitiyor (btkya kayit edilmis eski cihaz) bunu operatorler farketmiyor yada simdilik umursamiyorlar sanirim.

burda onemli olan yazilan imei numarali cihazin yok edilmesi numaraninda bir baska cihazda asla kullanilmamasi gerek.
    bu tip yerler 1 sene 2 sene icinde ayni numarayi baska cihaza atip devam etmeyecegini garanti edemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyu hortlatmış gibi olucam ama bende sizin gibi düşünüyorum. Merak ettim naptınız telefonu aldınız mı ?
  • ne0n66 kullanıcısına yanıt
    Note 10+ aldım hocam yurtdışı çift hat. Henüz kayıt yaptırmadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam ? Kendiniz pasaport üstüne mi kaydediceksiniz ?
  • ne0n66 kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede getiren bir abimizden temin ettim hocam. Cikabilirsem yurtdışına kendi adıma kayıt yaptırmayı düşünüyorum değilse server kayıt yoluna giderim sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam mümkünse özelden bilgilerini paylaşabilir misiniz ? Bende cihaz arıyorum en azından referansla alırsak gönlüm ferahlar.
  • çift hat çin markaları daha uygun olabilir.samsung yerine düşünülebilir.
  • benim anladığım bu cihazların özelliklerini taşıyabilecek telefonların sağlam imei leri atıldığında cihazlarda hiç bir sorun olmadan kullanılabilir..yani 4.5 g uyumlu volte vs. destekli ime noları atılması lazım,birde telefoncunun güvenilir olması zira pek çoğu aynı imei başka cihazlarada atıyor..Birde bu tür yurtdışı cihazları alabileceğimiz online bir site varmıdır bildiğiniz..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    ben sahibinden bir satıcı bulmuştum çok kibar dürüst yardımsever bi abimiz. ondan note 10 plus aldım. kayıdı da sağlam bir yere yönlendirdi. ama telefonlardan birinde volte yokmuş volte özelliğini kullanamıyorum. 4.5 g mevcut ama.
    kimdir o satıcı siz nasıl irtibat kurdunuz özel den pm rica edebilirmiyim..Ben Ankaradayım güvenilirmidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomuk

ben sahibinden bir satıcı bulmuştum çok kibar dürüst yardımsever bi abimiz. ondan note 10 plus aldım. kayıdı da sağlam bir yere yönlendirdi. ama telefonlardan birinde volte yokmuş volte özelliğini kullanamıyorum. 4.5 g mevcut ama.
    Sim kartı volte ve vowifi destekleyen telefona tak, hangi operatör kullanıyorsan web sitesinden bak mesaj at sonra telefona tak volte ve vowifi çalışacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    hocam mesela telefonda hem turkcell var hem vodafone. turkcell olanda volte sorunu yaşıyorum. başka cihaz yerine vodafonea taksam olur mu yine? onda çalışıyor.
    bir de web sitesine girip mesaj atma olayını tam olarak anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.