İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.2 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2048 MB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT630M Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
böyle bir note book almak istiyorum sizce nasıl acaba? bide bu var arada 400Tl civarı fark var hangisini almalıyım? üsttekide güzel birşeye benziyor. alttaki:1903 Tl üstteki:1.482 TL
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Numarası 2640M İşlemci Hızı 2.8 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.5 GHz Ön Bellek 4 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Disk Kapasitesi 640 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ağırlık 2.51 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth
Notebook bölümüne açarsan daha iyi olur. Önerim ucuz olanı al keyfine bak
Benim önerimde üstteki, i7 gereksiz bence o fiyata
üsttekinin ekran kartı daha iyi işlemcisi de yeterli bence üsttekini al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme