Bildirim
note book'tan tv'ye bağlantıda siyah beyaz görüntü.çözüm?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartının ayarlarından Location:Turkey, ya da TV Standard: PAL olarak seçmelisin. -
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Ekran kartının ayarlarından Location:Turkey, ya da TV Standard: PAL olarak seçmelisin.
-
abi pal mı ntsc mi kara verin yaw.Ben cd basarken hep ntsc europe seçiyorum. -
Türkiyede PAL kullanılır, senin bastığın VCD'ler de her televizyonla çalışmaz. Siyah beyaz gösterir. -
Bende de çok oldu.. Anlarım sizi tek çözüm, xp de tv butonunun üzerine tıkla ve ayarlara gel. buradan yine türkiye i seç, format b olabilir. fakat donuk göster yazan ayarda 2 bölüm var zaten ikisini bir dene. ya donuk olacak diğerini hatırlayamıyorum. ama oradan renkli oluyor. -
bendeki laptop tada ati radeon 9700 var bende de siyah beyaz çıkıyor.pal vs zaten kart otomatikman seçiyor.yani ayarlara girdiğinizde varsayılan olarak pal b/g yi gösteriyor.sorun orada değil başka yerde. -
Bazen TV'den de ayarlamak gerekebiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X