Şimdi Ara

Note II imei sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay kadar önce Galaxy Note 2 aldım. Hepsiburada dan aldım cihaz faturalı yani yurtdışı falan değil. Sabah telefon şebekeyi görmemeye başladı. Hattım bozuldu sandım fakat ayarlar cihaz bilgisinden baktığımda imei no kısmında bilinmeyen yazıyor. *#06# yaptığımda imei null olarak çıkıyor. Root rom hiçbir işlem yok telefonda. Daha yeni ya bu sorunu çıkartan nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S3 ve sonradan üretilen samsung modellerinde imei kaybı sıkça yaşanıyor ben 2 hafta önce yaşadım telefonumun garantisi yoktu telefoncu bedavaya yaptı. Sizde hepsiburadayi arayip urunu gonderin yardimci olacaklardi fazla önemli bir sorun değil efs dosyasının yedegini alsaydiniz kendiniz bir kaç saniyede sorunu cozebilirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dosya olmadan yapmamız mümkün değil mi imei no mu falan biliyorum , garantiye göndermeden halletmem mümkünse daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef mümkün değil.

Tabi belkide benim haberim olmayan bir yöntem varsa bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: FastOne

O dosya olmadan yapmamız mümkün değil mi imei no mu falan biliyorum , garantiye göndermeden halletmem mümkünse daha iyi olur.

Garantiye göndermeniz en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 16 Ekim 2013; 23:32:23 >
  • Tamam o zaman yarın bi başvurayım garantiye , sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

O dosya olmadan yapmamız mümkün değil mi imei no mu falan biliyorum , garantiye göndermeden halletmem mümkünse daha iyi olur.

telefonunuza son güncel note2 romunu odin ile yeniden flashlayın sorununuz %99 düzelecektir... Geçen gün 4.3 leaked sürümden geri 4.1.2 sürümüne düştüğümde imei uçmuştu son 4.1.2 olan DMF3 romunu odin ile attım düzeldi... sizde bir deneyin sonuçta odin ile orjinal rom yüklemek garanti dışı bırakmaz...

Buda indirme linki :http://www.hotfile.com/dl/242227030/4576b6d/N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_TUR.zip.html

Hocam imei gelse bile sorun duzelmiyor agda kayıtlı değil hatasi veriyor eger efs yedegi olsaydi duzelebilirdi bizzat geçenlerde yasadim ayni olayi bence hic kurcalamadan garantiye versin

• Bugün garanti için gittim , bayram nedeniyle kapalıymış. Veremedim. Odin'le bu versiyonu atmam garanti kapsamıyla ilgili herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi ? Ona göre atıyım bu gece.
  • quote:

Bugün garanti için gittim , bayram nedeniyle kapalıymış. Veremedim. Odin'le bu versiyonu atmam garanti kapsamıyla ilgili herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi ? Ona göre atıyım bu gece.

Hocam bırakın telefonu bayramda gezin simdi odinle versiyonu atarken yarida kapanacak brick olacak hic uğraştığıniza değmez odin bildigim kadariyla Samsun'un ürettiği bir program ama sizin için değil servisler için bazen serviste kullandiginiz icin sorun çıkardıkları oluyor

• Öncelikle ayrıntılı cevabınız için teşekkürler. Dün gece bahsettiğiniz işlemi yaptım fakat en sondaki recovery mode'a girip wipelama işlemini yapmadım , telefon açıldı şebeke hala yok imei hala NULL/NULL görünüyor. Şimdi dediğiniz şekilde tekrar deneyeceğim , umarım işe yarar.
  • Dediğiniz şekilde yaptım bu kez. Bir değişiklik yok , hala NULL/NULL. Root Rom vs. hiçbir işlem yapmadım durduk yere böyle bir sorun çıkarmasının nedeni nedir sizce ?
  • quote:

Arkadaşlar 2 ay kadar önce Galaxy Note 2 aldım. Hepsiburada dan aldım cihaz faturalı yani yurtdışı falan değil. Sabah telefon şebekeyi görmemeye başladı. Hattım bozuldu sandım fakat ayarlar cihaz bilgisinden baktığımda imei no kısmında bilinmeyen yazıyor. *#06# yaptığımda imei null olarak çıkıyor. Root rom hiçbir işlem yok telefonda. Daha yeni ya bu sorunu çıkartan nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam ayni sey 2 hafta evvel s3 le basima geldi durup dururken imei gitti mh yi aradım servise yonlendirdiler. Teli kargoyla izmir destek bilişim e gonderdim anakarti garantiden değiştirip 1 hafta icinde telefonu geri yolladilar su anda sorun yok kullanıyorum.bu arada telefonun imei side degisti.yazilimla olacak bisey olsa servis yazilimla cozerdi diye düşünüyorum bence servise ver nasil olsa garantisi var.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar , yarın ya da salı günü servise götüreceğim telefonu.
  • Arkadaşlar telefonu garantiye gönderdim , 3 gün içinde hallettiler , anakart değişti imei değişti. bugün geri aldım.
  • IMEI Sorunu çözüldü.
    Ditto v2 kesin bu patch'le çalışıyor. v3 için de çalışmalar sürüyor.

@zuluman patch ile patch edip kernel flaşladığımızda 4.3 romlar çalışıyor. şebeke de geliyor
    www.444 android.com/showthread.php?t=11687
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.