Şimdi Ara

notebook a rakı döküldü 600 $ masraf?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amcam notebook a süt dökmüş (aslan sütü :p ) aldıgı yere gold computer a goturmus onlarda servise gondermişer,servisten 535 $+kdv hasarı var demisler.ztn notebook un sıfır fiyatı 550$.amcm bana verdi notebook u.bende degerlendrmek istiyorum.bu işi yapan bildiginiz bi firma varmı?eger masrafı fazla yoksa yaptırıp kullancam dedikleri gibi 600$ masraf cıkarsa parcaları satmayı dusunuyorum yardımcı olurmsnz?
    markası :Dell Latitude D600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroman -- 1 Ağustos 2006; 23:12:22 >

• yer nere bakayım fiyat vereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: white06

yer nere bakayım fiyat vereyim

dostum anlamadım ne demek istedigini özr dilerim
  • birde bize ver biz bakalım istersen gerçekten o kadar masraf çıkaracak mı
    ilgilenirsen mesaj atarsın yardımcı oluruz
  • Notebook harfleri çift çift yazmıyor değilmi

Sadece klavye mi çalışmıyor yoksa notebook hiç mi açılmıyor?
  • hiç açılmıyor.amcam anlatamadı servisten gelen bilgiyi.bütün parcaları ustunde tutan ufak bi çipmi ne varmıs o yanmıs die bişeyler saçmaladı.anakarttan bahsediodu heralde.ama anakartta o kadar para etmez ya.
  • hocam bence anakrt felan gitmiştir
    ben senin yerinde olsam hard-disci harici kutu alıp kullanırdım
    sağlam olma durumlarına gore işlemci,ram vs tek tek satardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: querman

hocam bence anakrt felan gitmiştir
    ben senin yerinde olsam hard-disci harici kutu alıp kullanırdım
    sağlam olma durumlarına gore işlemci,ram vs tek tek satardım

baba icimi okuosun kalbin temizmiş.bi kac servise gonderiimde belki daaha makul bi fiyata yaptırırım.bu işten iyi anlıyan birilerini tanıyan yokmu
  • sonuçta masraf edeceksen boş ver hiç girme bu işe parçaları tek tek sat ekranı sat remi hardiski ve kendine yeni bir pc veya ne istiyorsan onu al
  • 40 gb hdd,256 ram,14 lcd ekran,cd room hepsi kaça giderki
  • Dostu mgeçmiş olsun benimde çay dökülmüştü. 2 hafta falan sorun yok gibi tıkır tıkır çalışti ama sonra bir sabah açtığımda dumanlar çıktı aletten. Ne yazık ki işlemcisi yanmış. Astari yüzünü aştığı içiin yaptırmayı düşünemdim bile. Zaten 2. el çok uyguna almıştım. Bende çalışan parçaları satmaya karar verdim. Daha avantajlı oldu Laptopu aldığım parayı çıkardım diyebilirim.
  • peki işlemciyle birlikte baska donanımlarda yanabiliyomu bu durumlarda?bnm parcalar ne kadar eder Doobly

?
  • Ankarada isen bakabiliriz.
  • hyr ankarada deilim malesef kdz ereğli.
  • senin o parçalar alkolik olmuşlardır kardeş pek para etmezler bence

şaka bir yana sen istersen ikinci el kısmına bir ilan ver. ilgilenen çıkar...
  • hangi donanımlar calısıo bilmiyorumki.deneme imkanımda yok su an için.parcaların kafası bi milyondur şimdi
  • İşlemci yanınca anakart bi işe yaramıyor zaten. CD-Rom, varsa cart reader, ram, hdd ve görüntü paneli gibi parçaları satabilirsin. Özellikleri bilmeden bişey diyemem. Aslıdna bilsem de bişe söyleyemem. Malum piyasa değişiyor. Ben 3-4 ay öncesinde bahsediyorum. 2. el satış sitelerinden bi araştır istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.