Düzce'de okuyorum ve yurtta kalıyorum. Hem bilgisayar bölümü okuduğum için derslerimde gerekiyor hem de vakit geçirmek, oyun oynamak için bi bilgisayara ihtiyacım var. 2 notebook arasında kaldım biri Lenova diğeri Casper.
Lenova notebook hiç kullanmadım o yüzden nasıl bi marka olduğu hakkında bi fikrim yok.
Ama Casper kullandım. Kendim de şahit oldum ve kimle konuşsam casper notebookları'nın garanti süresi bitmesine yakın ısınmaya başladıklarını söylüyor tavsiye etmiyor kimse.
O yüzden arada kaldım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Casper Nirvana
Ekran Boyutu : 15.6 '' Ram : 8 GB DDR4-SDRAM İşlemci : 8. nesil Intel® Core™ i5-8250U (6MB Cache, 1.6GHz) 3,40 ghz İşlemci Çekirdek Sayısı : 4 Pil : 4090 mAh Depolama Kapasitesi : 1000 GB HDD On-board grafik adaptör modeli : Intel® UHD Graphics 620 Farklı grafik adaptör modeli : NVIDIA GeForce 940MX GDDR5 Ayrık grafik bağdaştırıcı belleği : 2 GB Windows 10 Home 64-bit
Lenovo Ideapad S145
Ekran Boyutu : 15.6 '' Ram : 8 GB DDR4-SDRAM İşlemci : 8. nesil Intel® Core™ i5-8265U (6MB Cache, 1.6GHz) 3,9 ghz İşlemci Çekirdek Sayısı : 4 Depolama Kapasitesi : 256 GB SSD On-board grafik adaptör modeli : Intel® UHD Graphics 620 Farklı grafik adaptör modeli : NVIDIA® GeForce® MX110 Ayrık grafik bağdaştırıcı belleği : 2 GB Optik sürücüler : Hayır Windows 10 Home 64-bit