Şimdi Ara

Notebook alcam bu konuda yardımlarınızı bekliyorumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim o yüzden bir hata yaparsam kusura bakmayın şimdiden. online oyunları grafik yüksek olarak oynamak istiyorum ( lol ve dota 2 başta olmak üzere, neverwinter gibi), ama çok kararsız kaldım hangi marka notebook almalıyım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. (Not: Casper sistemi problemli çok sıkıntı yaşadım ve hpde ısınma varmış diye okudum)

fiyat aralığı 2000tl ile 2500tl arası olursa sevinirim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-vivobook-s551lb-cj019h-dokunmatik-ekran-ultrabook-fiyati,106831.html <---- bu bilgisayar işimi görür mü görmez isede tavsiyelerinizi bekliycem

• Bu fiyat düzeylerinde önerebileceklerim,

> MSI GE60
    > MSI GE70
    > Lenovo Y510p
    > Acer V3
    > Monster Q47MS
    > Victor W700

• teşekkürler hemen bunlara bakıyorumm
  • bi sorum daha var i5 ile i7 arasındaki farkı tek cümle ile özetleyebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: destanalamut

bi sorum daha var i5 ile i7 arasındaki farkı tek cümle ile özetleyebilirmisiniz

tek fark işlemci hızı farkıdır

bu i7 de işinizi görür

http://www.notebookadresi.com/3978asus_x550lb-xo025d_notebook
  • tekrardan çok teşekkürler @oricalcus
    peki asus a güvenebilirmiyim çünkü çok iyi diyenlerde var onları yalanlayanlarda ? @X-Kerem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: destanalamut

tekrardan çok teşekkürler @oricalcus
    peki asus a güvenebilirmiyim çünkü çok iyi diyenlerde var onları yalanlayanlarda ? @X-Kerem

çok iyi diyenler az dır çünkü iyi olan bilinmez
    çok kötü diyenler fazla gibi görünür ama aslında azdır kötü olanı hemen ifşa etmeyi severiz

asus şuanda türkiyede bir numara olan iyi servis ve kasa kalitesine sahip markadır sorun yaşamazsın , yaşarsanda şansızlık olur ama bu tüm markalar için geçerlidir ,
  • tamam çoık sağolun bu bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.