Uzun aramalarım sonucunda aniden :D linkteki notebook'u aldım arkadaşlar.%10 hediye çekide vardı.8 taksitle 1100 liraya gelmiş oldu.Bilmiyorum bu fiyata belki i5 ve gt630'lu bi notebook bulabilirdim.Ne biliyim Samsung cezbetti, HP'nin A8'li ve
6 GB ramli bi modeli vardı ama klasik pavillion "ısınma" problemi beni korkuttu.
Güncel oyunları ne derecede oynarım ve nasıl takviye yapmamı önerirsiniz.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güncel oyunları, düşük ve orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Donanımı da fiyatına göre iyi sayılır. Ek olarak, 4gb daha ram takıp 8gb a yükseltilebilir. 100-150 tl farka da freedos lenovo z580 gibi ürünler alınabilirdi. Yine de fiyatına göre iyi bir ürün.
quote:
Orijinalden alıntı: E'
Güncel oyunları, düşük ve orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Donanımı da fiyatına göre iyi sayılır. Ek olarak, 4gb daha ram takıp 8gb a yükseltilebilir. 100-150 tl farka da freedos lenovo z580 gibi ürünler alınabilirdi. Yine de fiyatına göre iyi bir ürün.
Hocam BF3 ve GTA IV'ü oynayabilir miyim?
Ekran kartı gt600 serisinin en altında yer alıyor.Gt525m'den ise daha iyi. Demek oluyor ki düşük ayar ve çözünürlükte güncel oyunlar akıcı oynanır. Bf3 en düşük ayar ve orta çözünürlükte 30fps. Genelde bu kart ultrabook segmentinde kullanılıyor. http://www.notebookcheck-tr.com/NVIDIA-GeForce-GT-620M.74758.0.html
Bu kartın 64 ve 128 bite sahip iki farklı versiyonu varmış. Söylediğiniz oyunları da düşük ve orta ayarlarda oynatabilir.