Şimdi Ara

notebook arızalandı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 sene oldu notebook alalı sanırım tj 65 yada 75 tam hatırlamıyorum
    garantisi bitti ne yazıkki ve bir kaç sorunu var
    1- klavyede w-s-x-z-2 tuşları çalışmıyor bazende o bölgede bir kaç tuş daha çalışmıyor ama haftada bir kendine gelir hepsi çalışıyor
    2- usbye takılı cihazlar ufak bir oynatmada çıkarılmış görünüyor yine oynattığımda tekrar çalışıyor
    3- oyunlarda ısınmadan dolayı kapanıyor

Biraz kötü kullandım notebook u öğrenciyim ailemin durumuda bu ara sıkışık yani limitim ne yazık ki az ankarada bir kaç yetkili servise götürdüm onlarda bizde istanbula gönderiyoruz dediler

Önceliğim 1. sorun sizce ankarada sadece bu sorunu mu hallettiriyim yetkili olmayan bir yerde yoksa istanbula teknik servise mi gönderip bütün sorunlarımı hallettiriyim
    En önemli sorun kaç para tutar seçeneklerde?
    Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 12 Şubat 2013; 16:58:39 >

• Yetkili serviste çok para alırlar.
    Bence iyi bir bilgisayarcıya götürüp bütün sorunları hallettirin.
    Isınma için de fan temizliği+macun yenileme yaparlar hallolur.
    Mesela forumda konusu olan bu yerden telefonla fiyat bilgisi alabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_71553855/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

Arkadaşlar 3 sene oldu notebook alalı sanırım tj 65 yada 75 tam hatırlamıyorum
    garantisi bitti ne yazıkki ve bir kaç sorunu var
    1- klavyede w-s-x-z-2 tuşları çalışmıyor bazende o bölgede bir kaç tuş daha çalışmıyor ama haftada bir kendine gelir hepsi çalışıyor
    2- usbye takılı cihazlar ufak bir oynatmada çıkarılmış görünüyor yine oynattığımda tekrar çalışıyor
    3- oyunlarda ısınmadan dolayı kapanıyor

Biraz kötü kullandım notebook u öğrenciyim ailemin durumuda bu ara sıkışık yani limitim ne yazık ki az ankarada bir kaç yetkili servise götürdüm onlarda bizde istanbula gönderiyoruz dediler

Önceliğim 1. sorun sizce ankarada sadece bu sorunu mu hallettiriyim yetkili olmayan bir yerde yoksa istanbula teknik servise mi gönderip bütün sorunlarımı hallettiriyim
    En önemli sorun kaç para tutar seçeneklerde?
    Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

tuş takımı kablosunu çıkarın kablo ucunu silin ve tekrar takın bir ihtimal düzelebilir

• Peki kolaymı o kabloyu bulmak
  • slm
    servise gönderseniz ne olacakki ben gönderdim free dos makineyi benimde ctrl tuşları çalışmıyor sorun yazılımsal diyim geri gönderdiler format attım yine düzelmedi bu gün bıraktım tamire belli olur akşama derdi garantisi bitmemişdi oysa kalkıp win7 alcak halim yok denemek lazım yinde garantisi varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.