Şimdi Ara

Notebook e-sata girişi hakkında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana çok acilen şu tarzda bi fikir lazım Allah rızası için fikri olan yardımcı olsun ne olur
    sayın adminler af buyurun daha önce hiç konu açmadım pek bilgim olmadığından konuma destek çıkarsanız çok mutlu olurum çok sağolun

[size="3"]Arkadaşlar sorum şöyle bi sistem istiyorum

Notebook e-sata girişi hakkında ...

şimdi benim notebookum var ve e-sata girişi var ben o e-sata girişine 2.5 inçlik notebook hardiski takmak istiyorum kullanmak istiyorum yani kutusuz filan* olmasını istiyorum sadece 2.5 inçlik hardisk takmak istiyorum ve şayet olursa taktığım 2.5 inçlik hardiske windows sistem kurmak istiyorum normal laptoptaki hardiski kullanmak istemiyorum yani o sıfır ve boş kalacak ne olur Allah rızası için bana yardımcı olun ne olur yada başka fikriniz varsa bana acilen yardımcı olun Allah yardımcınız olsun saygılar iyi geceler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tahminimce kutu yani converter olmadan bu iş olmaz...cunku diskin ihtiyacı olan 12v girişini converter olmadan saglayamazsınız...geri kalanı ise biostan disk onceliğini se.mek sonra sistem kur kullan...flash bellek gibi

ama oyun oynanmayacaksa ki zaten e satadan data transferi hızını bılmıyorum dusukse zaten oynanmaz

bnce 64 yada 32gb bi flash bellege windows kurmak bana daha mantıklı geldi...
  • <table cellspacing="10px" cellpadding="10px" width="100%"><tr><td align="center" bgcolor="#ffe488"><font color="red">Daha güvenli bir şifre kullanmanızı tavsiye ederiz. <a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="http://forum.donanimhaber.com/passchange.asp" onClick="return logwin(this.href)" data-href="http://forum.donanimhaber.com/passchange.asp" onClick="return logwin(this.href)">Şimdi değiştirmek için tıklayın.</a> </font></td></tr></table>

64 - 32 gb sistem nasıl kurucam sağlam çalışırmı birde hızlı çalışırmı acaba çünkü ne oyun nede başka bişi hiçbişi oynamayacam sadece Windows ile işim var explorerde
  • Kutulu kullanmanız gerek. Esata aktarım hızı 40-50 mb/sn'dir. Pek performanslı olmaz ama idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ne olur çözüm bulalım çok önemli benim için
  • Dostum kutusuz o is olmaz,kafandan bi at ,esata girisine normal usb takmayi dene,artik esata uretilmiyor nootebooklarda,bende hp 1235vardi,esataya normal usb takabiliyordum ve sorunsuz calisiyordu,
    Gelelim windowsa,,forumda usb diske windows kurulumu altinda konu var ve gayet basarili.ama disk kullanacagin icin chronium gibi kucuk osler kullan derim.illa windows kuracaksan xp yada win8 single edition kur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.