Şimdi Ara

Notebook ekran çipi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lg marka bir notebookum var. Açtıgımda ekrana görüntü gelmiyor fanı bi garip ses çıkarıyordu ama ışıkları gayet normal çalışıyordu. Burdan ögrendiklerim sayesinde(pili çıkarıp güç dügmesine bi kaç kez basarak) tekrar çalıştırdım öyle düzelmişti ancak son 10 gündür yine eskisi gibi oldu ne yaptımsa çalıştıramadım. Bilgisayar tamircisine götürdüm ekran çipinde sorun oldugunu 250 tl tuttugunu söylediler sizce yaptırmalıyım gerçekten ekran çipleri bu fiyaatta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcu03 -- 21 Aralık 2015; 21:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardım. Ögrenciyim ve o parayı veremem

• evet hocam genelikle o fiyatlar civarında tamir yapılmakta fakat bu işlemi yapınca 100 garanti verilmez uzun bir sürede çalışabilir yada 1 kaç gün sonrada bozulabilir bi nevi biraz şan işi gibi tavsiyem yaptırmamanın biraz daha ekleyip 2,el den temiz bir laptop bakmanız
  • Aşağı yukarı 200 civarı ama muhtemelen çipsete bi sıcak hava tutup vericek. Onun da ömrü sınırlı, bilginiz olsun.

• Sagolun arkadaşlar. Şimdi aldım bataryayı çıkarıp power tuşuna bi kaç kez bastıktan sonra yine açıldı. Böyle gittigi yere kadar kullanıcam artık.

• burcu03 B kullanıcısına yanıt
    Selamın aleykum mantıklı olan da bu zaten çip arızalarının tamiri sağlıklı olmuyor uzun vadeli değil şans işi birazda ama işi şansa bırakmaya değmez genelde gidici oluyor bu işleri yapmış biri olarak söylüyorum yenisini en almak en iyisi geçmiş olsun
  • ya bir havya ile ısıtıp sana 250 kağıda verecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.