Şimdi Ara

Notebook ekran değişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus x550vx-xx147d marka-model notebook sahibiyim. Cihaz üzerindeki ekranın özellikleri 15.6, 40pin ve 1366x736 çözünürlüğünde. Bu ekran gerçekten çamur gibi bi ekran. Ben 1080p ekran takmak istiyorum bu özelliklerde 1080p panel alsam uyum sağlar mı yoksa başka detaylar da var mı? Örneğin 15.6, 40pin ve 1920x1080p ekran bulup taktırsam çalışmama ihtimali nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• LVDS Kablo ile birlikte paneli değiştirmek lazım. Full HD uyumlu olan Ldvs kablo alacaksın cihazına uyumlu. Dual link LVDS de deniyor buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Nerden temin edebilirim bunların her ikisini?

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Nerden temin edebilirim bunların her ikisini?
    Asus'un sitesinden baktım şimdi, Cihazınızda doğal FHD desteği var. Fabrika çıkışı Dual-Link LVDS bulunması olası. İlk olarak 40 Pin FHD panel alın montajını yapın. Eğer silik bir görüntü alırsanız LVDS değiştirmeniz gerekli. LVDS kablo için link veremeyeceğim. Pm atacağım birazdan. Size yardımcı olacaktır.
  • Sağolun hocam ancak çok teferruatlı bi işmiş.

• Ekranın fotosu varmı yüklesene eğer bu konuda teknik ve parça desteği almak istersen ücretsiz yardımcı olabiliyorlar.Ekran tamiri ve laptop tamiri sitelerinde whatspp üzerinde iletişime geçmeni tavsiye ederim.
  • kaptan164634 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranı sökmedim cesaret edemem ona bildiğim bilgiler; 15.6 ve 40pin. 1080p panel istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.