Şimdi Ara

Notebook ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebookumun ekran kartı yandı tamirciye götürdüğümde 500 tl gibi bir fiyat çıkartıyor bana. az önce aklıma bir şey geldi notebookuma kendinden ekran kartlı bir işlemci taksam acaba görüntü alabilir miyim yada USB ile görüntü alabileceğim bir aparat filan varmı .bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: forkboysf1

Notebookumun ekran kartı yandı tamirciye götürdüğümde 500 tl gibi bir fiyat çıkartıyor bana. az önce aklıma bir şey geldi notebookuma kendinden ekran kartlı bir işlemci taksam acaba görüntü alabilir miyim yada USB ile görüntü alabileceğim bir aparat filan varmı .bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Notebook işlemcisi anakarta sabittir. Değiştirme yapamazsınız. Dizüstü bilgisayarlarda üst seviye bir iki model haricinde HDD ve RAM dışında hiçbir şey değiştirilemiyor. Adamın çektiği fiyat absürd değil. Piyasası öyle maalesef.
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    hocam bende fiyata fazla demiyorum .Sadece işlemci içindeki ekran kartı ile bilgisayarı kullanabilirmiyim diye soruyorum veya usb vb.bir aParat varmı diye
  • Benim bildiğim ekran takiliylen bios kontrolleri ekranda görünmezse harici hariç ekran birimin yok demekti galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forkboysf1 F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım notebookda ksa gibidir herşeyini değiştirebiliriz. Saraç bişilim ara bi görüş istersen iyi işçilikleri var.
  • forkboysf1 F kullanıcısına yanıt
    ha ama ana kartı andıysa hiç uğraşma araman lazım internetten genelde anakart değişimi yapmaz büyük tamirciler
  • ekran kartında problem varsa goturduğun vatandaş yapmaya çalışmış kesin surette elinde patlayınca yenı bır anakart bulmustur üstüne kârını koyup itelemeye çalışmıştır. bu sadece ihtimallerden birtanesidir. notebookta istenilen değişim yapılabiliyor anakart desteklediği sürece herhangi bir sıkıntı olmaz çalıştığım firmada ekran kartı sıkayetıyle gelen notebookların %95i sorunsuz olarak hallediliyor.
  • benden sana tavsiye ram hdd ve ekranı al gerisini çöpe at yeni sistem topla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.