arkadaslar henuz 6 ay once aldıgım acer aspire one markalı 8.9" netbook umun ekranı catladı daha dogrusu kardesim ekrana bastırmıs eliyle . su anda ekran sadece beyz ve kırık yer belli oluyo bilgisayar harici bir monittörle kullanılabilir durumda. ama kendi ekranı hic gostermiyor. kırık ekranı kaca yaparlar acaba bi fikriniz varmı? ek bilgi olarak.. bilgisayarı bursa teknolojix magazasında aldım servise gotursem daha mı kotu etmis olurum? bi de ortalama ne kadar tutar acaba??
Ben 15" ekranımı çıkma olanıyla 150 tl'ye değiştirtmiştim. Sıfırı 250 tl+ işçilikti. Ama 8.9" biraz daha ender bulunucak bi ölçü, çıkması bulunabilir mi bilmiyorum.
yani ekran nadir bulundugu icin fiyat artarmı acaba yoksa ekran kucuk oldugu icin fiyat dusermi?
İkisi de olabilir :) bir araştırman lazım.
saolasın.
servise bi götür sansini dene en azindan ,,ankarada olsaydin bulusur benim cikmacilari bi gezerdik ama ne yazikki bursadasin :/
cıkma bende dusundum ama yukarıda yazıldıgı gibi 8.9" biraz nadir. hem belki servis daha iyi yapar. su anda harici bir monitörle kullanıyorum bilgisayarı :D