Şimdi Ara

notebook ekranım kırıldı yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15.4 inc crea notebook ekranım kırıldı bir kaza sonucu, yani ekrana çatlaklar oluştu . parlak ekrandır plazma galiba , ekranı değiştirebileceğim bir yer varmıdır ?değişiyormu ? ne yapmamı önerirsiniz .atmaya kıyamıyorum çünkü kaliteli bi notebook tu, yenisini alacak durumum yok
    sikıntıdan yemekten bile kesildim,nerede tamir ettire bilirim ve kaç paraya mal olur bana ,
    lütfen aydınlatırmısınız beni arkadaşlar.

• cok geçmış olsun nasıl oldu acaba keske bı ıkı foto koysaydın ama tamır olurmu fıkrım yok
  • dostum lcd değişecek tamirlik bir iş değil garanti dışı muhtemelen ama yinede garanti kapsamında bir yetkili servise götür durumu anlat belki bişeyler yapabilirler...enazından seni yönlendirirler..
  • geçmiş olsun,ekranı yenilemekten baska yapacak birşey görünmüyor.
  • resimbu işte berbat oldu gitti. allah kimsenin başın vermesin böylesini .çikma lcd bulma ihtimali olurmu acaba?

notebook ekranım kırıldı yardım lütfen..
  • yazık olmuş.. lcd değişecek başka çare yok ama ilk önce servise göster bence.. tekrar geçmiş olsun
  • çok geçmiş olsun kardeş
  • atarsan çöpün adresni versene şaka bi yana çok geçmiş olsun kardes ekran çok pahalı tahminim 500 dolardan aşağı tutmaz da nasıl kırıldı merak ettim hikayeyide bi anlatsan.
    quote:

Orjinalden alıntı: mrsefil

15.4 inc crea notebook ekranım kırıldı bir kaza sonucu, yani ekrana çatlaklar oluştu . parlak ekrandır plazma galiba , ekranı değiştirebileceğim bir yer varmıdır ?değişiyormu ? ne yapmamı önerirsiniz .atmaya kıyamıyorum çünkü kaliteli bi notebook tu, yenisini alacak durumum yok
    sikıntıdan yemekten bile kesildim,nerede tamir ettire bilirim ve kaç paraya mal olur bana ,
    lütfen aydınlatırmısınız beni arkadaşlar.

• sen servise göster bakalım ne diyecekler belki o kadar tutmaz,tahmini birşey demek yanlış olur. sakın atma. notebook unu. ayrca lcd ekran olmasa da sadece kasayı kullanıp ta harici bir lcd ye bağlayan arkadaslar var. sonuçta atılmaz yani.
  • servise götürürsen bi laptop parası alırlar.çıkma lcd bulabilirsin.hatta sıfırını da bulabilirsin.Kadıköy yazıcıoğlu taraflarına bak ve orda bu işlerden anlamıyormuş gibi durmayın.yoksa laptop ın sağlam olan yerlerinde bile eksikler oluşabilir.ve pazarlık yapın.kolay gelsin.
    http://www.lcdservis.com/
    bu siteye fiyat hakkında bilgi için bakabilirsiniz.(300-350 $ az değil...laptopın özellikleri iyi değilse bence almayın.600-700 dolara core duo alabilinirken)
  • Buyur arkadaşım..
    Orjinal, 2 yıl garantili, ücretsiz montaj, 20 dk da teslim

Notebook ekranları

Notebook ekranı kırıldı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.