hocam diğer özelliklerine bakmadım ama bence hdd hızı ne kadar yüksekse o kadar güsel olur kanaatindeyim
hocam işlemci hızına bak dedıgıne bak. birinde t7300 var ve hdd 5400 rpm diye onumu almasını soluyorsun.. hdd hızını bırak hocam işlemci t7500 canavar gibi makına 2.2 ghz hız canavarı işte daha ne..
edit:yazım hatası.
Sen hiç 4200rpm'lik bir makine kullandın mı? ona değil T7500 Quad Core bile taksan adam edemezsin..O makineyi ancak bir şartla önerebilirim,o da hemen 7200rpm'lik yeni bir hdd ile değiştirmek..ki bu da ekstra masraf demektir..
haklı olabilirsin hocam hic kullanmadım ama hdd hızı o kadar etki edermi sonucta anca biseyleri kopyalarken saniyede ne kadar veriyi kopyaladıgına önem veririz. işlemci hızı 2.2 ghz iken 4200rpm lik bir hdd o kadarda kasmas diye düsünüyorum..
edit: imla hatası.
quote:
Orjinalden alıntı: xiseyn
Sen hiç 4200rpm'lik bir makine kullandın mı? ona değil T7500 Quad Core bile taksan adam edemezsin..O makineyi ancak bir şartla önerebilirim,o da hemen 7200rpm'lik yeni bir hdd ile değiştirmek..ki bu da ekstra masraf demektir..
Walla bende çok kararsız kaldım ASUS neden böle saçma bi işe girişmiş anlamadım,performans için notebook üretiyosun hd4200rpm de,sırf bu yüzden ACER a dönmeyi düşünüyorum kararsız kaldım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme