Şimdi Ara

Notebook içi soğutucu bakır boru nasıl bu halde? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen senelerde disk sorunu yüzünden servise vermiştim. Disk yenilendi geldi. Oyunlarda çok fazla ısınma ve fanın sesli çalışması vardı. Faturayı bulamadım ve garantiyi hiçe sayıp bi arkadaşımla beraber daldık içine.

klavye anakart hepsini söktük fanı çıkardık. Bakır boru resimlerdeki halde, arkadaşım serviste belki ekran kartını değiştirmişlerdir bu hale gelmesinin imkanı yok dedi.

neyse topladık bilgisayarı gpu-z ile bakınca ekran kartı sıcaklık değeri 0 C olarak gözüküyor.Boru nasıl bu hale gelmiş olabilir ? Servise versem ne kadar para isterler ?

not: faturamı yeniden çıkartmayan , şikayetvar'a yazdığım halde beni aramayan mediamark'a selam olsun .

pc acer 5750g

• Bakır olmadığı ortaya çıkmış. Vay Acer vay..
  • Bu haliyle ekran kartını soğutur mu ? şu anda gpu sıcaklığı da görünmüyor uzun süre oyun oynamam mümkün değil bu halde

yok mu bunun masrafı hakkında bilgi verecek ?
  • VGA çip değişimi 150-200TL civarındadır.. Önce Kombustor programıyla burn-in yapın bakalım ne tepki verecek..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

VGA çip değişimi 150-200TL civarındadır.. Önce Kombustor programıyla burn-in yapın bakalım ne tepki verecek..?

Ekran kartımda herhangi bir sorun yok, soğutma sistemi sorunlu. çip değişimi neden ?
  • Soğutma sisteminin orjinal soğutucusu fotoğraftaki ise yapabileceğiniz pekte bir şey gözükmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Soğutma sisteminin orjinal soğutucusu fotoğraftaki ise yapabileceğiniz pekte bir şey gözükmüyor..

servise verip değişim istesem masraf ne kadar çıkar ? böyle bi halde ekran kartına yük bindirmek kartı yakmakla aynı şey çünkü

1-2 saatten fazla oyun oynamıyorum bişey olucak diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimlerden gördüğüm kadarıyla bakır borular bir şekilde kopmuş veya kırılmış değil mi ?

bakır boru o hale kendi kendine gelmez. Muhtemelen servise verdiğinizde o boruları kopardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

Resimlerden gördüğüm kadarıyla bakır borular bir şekilde kopmuş veya kırılmış değil mi ?

bakır boru o hale kendi kendine gelmez. Muhtemelen servise verdiğinizde o boruları kopardılar.

biz de oyle dusunuyoruz ama servise disk sorunu icin verdim , ekran kartini gormek icin klavyeyi anakarti komple sokmek gerekli. neden insanlar boyle birsey yapar ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutucu borularda hiçbir sorun yok o borular zaten öyle kırılma burkulma yok yani ve ayrıca bakır gibi göstermiş acer :D
  • bakır kullanmadan da soğutulabilyormuş demek ki, neden bakır görünümü vermeye çalıştılar acep
  • Ben de Casper kullanıyorum içime kurt düştü birazdan açıp boruları falçatayla kazıycam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamın aleyküm ben 2009 dan beridir notebook teknisyeniyim bu boruların içinde gaz var örnek olarakklimada kullanılan r-22 gazı gaz ın ömrü biterse sogutucuyu degiştirmen lazım bende yardımcı olabilirim veya notebook parça satanlardan alabilirsin 50 tl den fazla verme
  • boru gerçek bakır bir miktar karısım barındırıyor ancak bakır üzerindeki lehim gaz dolum ucunu kapatmak amacı ile yapılmış bi işlem boru delinirse sogutma çalışmaz
  • boruda kırık çıkık vs yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum , çok zorlama makineyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.