Şimdi Ara

NOTEBOOK İÇİN 2 TB HARDDİSK KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTERNETTE ÇOK GEZİNDİM AMA BULAMADIM. 2 TB PAKET OLARAK SATILAN 4 5 BİNLİK MAKİNALAR VAR. AMA SONRADAN 2 TB HARDDİSK ALIP DA DENEYEN HİÇ GÖREMEDİM. ŞU PS4 İÇİN KULLANILANLARDAN SAMSUN 2 TB 2.5 İNÇ HARDDİSK VAR BİR ARKADAŞIMDA BENİM DE BÖYLE BİRŞEYE ÇOK İHTİYACIM VAR. ACABA BENİM NOTEBOOKA BUNU TAKSAM OLUR MU FİKRİ OLAN VAR MI ?
    BANA OLUR GİBİ GELİYOR AMA ANLAMIYORUM NEDEN KİMSE DENEMEMİŞ YABANCI SİTELER DAHİL HİÇBİR YERDE BULAMADIM KORKTUM AÇIKÇASI
    DAHA ÖNCELERDE PENTİUM II BİR MAKİNAM VARDI 8 GB HARDİSKİ VARDI ÜZERİNDE 320 GB HARDDİSK TAKMIŞTIM VE GÖRMÜŞTÜ GAYET GÜZEL

düzenleme: disk geldi ve sonuçlar çok iyi. Çalışmaz diye korkmuştum ama gayet iyi çalışıyor.

daha önceki diskteki sonuçlar şöyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphellium -- 8 Nisan 2015; 1:50:52 >

• morphellium M kullanıcısına yanıt
    Laptopun anakartının 2 tb desteği olması gerek benim bildiğim belki bir ihtimal yeni bir cihazsa olabilir ama kesin bişey demek güç notebook bölümüne açarsan notebook markası modelini yazarak deneyen yada bilen varsa daha kapsamlı yardımcı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 4 Nisan 2015; 7:40:10 >
  • Yanlış anlamayın ama 2tb takıp ne yapacaksınız? Bir de bunun performansı düşük olur büyük ihtimalle.
  • s.f S kullanıcısına yanıt
    biliyorum ortalamalrına baktım. şuanki kullandığım disk bana yeterli geliyor. Öyle hız performans beklentim yok. Bahsettiğim disk benimkinden daha hızlı. önbellek 32 mb şuankinde 8 mb. 250 gb komple dolunca format dahi atamaz hale geldim. ve dolabımda 6 7 tane irili ufaklı harddisk var. hepsi neredeyse dolu. lazım oldukça dönüşümlü kullanıyorum.
    toplamda zaten 1 tb tın üstündedir. Niyetim hepsini bir araya getirmek fiziksel olarak bu zorluktan kurtulmak. harici de taşımak istemiyorum. zaten çantamla beraber bilgisayar 10 kg dan fazla yapıyor. gittiğim her yere gelsinler istiyorum
  • 2 Tb harici alacaksın arkadaşım 150 gram Temiz
  • diz üstüye hdd değil ssd alacaksın yanına da taşınabilir hdd alacaksın en temizi.

http://www.amazon.com/gp/product/B00M1VICHO/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Nisan 2015; 16:54:44 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    o şekilde maliyeti 2 3 katına çıkacak. 120 gb bir ssd çok sıkıntılı olur. yani dahili mekanik disk ve ssd bir arada olsa düşünebilirdim. En azından msata portum olsaydı
    şimdilik 2tb olanı aldım şuanda yolda testlerini yaparım hafta sonuna kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.