Şimdi Ara

Notebook için bir destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır kullandığım Acer laptobum emekli oldu. Sizlerin yorumları bilgileri benim için önemli sizlere danışmadan almak istemedim. Acer'dan oldukça fazla tiksindim servis konusu burnumdan geldi.
    -Kalın ve ağır olmayan artık taşıyabileceğim
    -Donanımsal olarak photshop ve yazılım programlarını akıcı bir şekilde kaldırabilecek,
    -Plastik kasa olmazsa iyi olur,
    -çok fazla ısınma sorunu yaratmayacak,
    -servis konusunda pçok baş ağrıtmayan
    -1500 ile 2000 arasında bir laptop için tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

Teşekkürler,

• direkt olarak model numarası v.s vermeyeceğim ancak, kişisel tecrübelerime dayanarak

hp
    acer
    casper/exper/datron v.s gibi markaları

tavsiye etmiyorum.

+ özellikle servis konusunda delli tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 1 Kasım 2012; 17:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

direkt olarak model numarası v.s vermeyeceğim ancak, kişisel tecrübelerime dayanarak

hp
    acer

tavsiye etmiyorum.

hocam ben exper kullanıyorum bana hediye geldiği için çok birşey diyemiyorum ama para vermeye değmez özellikle 1000 tl den fazla. Ben lenovo veya msi düşünüyorum acaba hangisini önerirsiniz marka servisi falan olarak

(lenovo paraya bağlı z580-y580 msi ge60)
  • lenovo bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEG37

quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

direkt olarak model numarası v.s vermeyeceğim ancak, kişisel tecrübelerime dayanarak

hp
    acer

tavsiye etmiyorum.

hocam ben exper kullanıyorum bana hediye geldiği için çok birşey diyemiyorum ama para vermeye değmez özellikle 1000 tl den fazla. Ben lenovo veya msi düşünüyorum acaba hangisini önerirsiniz marka servisi falan olarak

(lenovo paraya bağlı z580-y580 msi ge60)

lenovo tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Y580-59-349182-Core-i7-3630-240-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu215828.html

Oha şaka gibi fiyat, teshir ürün olmasın ? Donanım üst segmentte fiyatıda cok iyi.. Çözünürlük 1080p olsa daha iyi olurdu +ssd 2500 i geçer fiyatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 1 Kasım 2012; 22:04:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım için laptop öneri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
    Lenova servisi konusunda bilgisi olan var mıdır? özellikleri gerçekten iyimiş ağırlık sorun yaratabilir mi sizce.
    Samsung'un bazı modellerinde de boyutları ve özellikleri bakımında iyi notebooklar görünüyor bu şartlarda önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çığır

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
    Lenova servisi konusunda bilgisi olan var mıdır? özellikleri gerçekten iyimiş ağırlık sorun yaratabilir mi sizce.
    Samsung'un bazı modellerinde de boyutları ve özellikleri bakımında iyi notebooklar görünüyor bu şartlarda önerir misiniz?

lenovoların yeni çıkan serilerini bilmiyorum ama mesela eski serilerinden y550 vardı, gayet iyiydi bir dönem fiyatı da öyle.

laptopta ağırlığın çok bir önemi yok bence.

samsung laptopları son dönemde iyi bir başarı gösterdi. alıpta nerden aldım bunu diyenlerin sayısı çok azdır.

+ yazılım desteği de iyidir, servisini bilmiyorum servislik bir işim olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.