Hangi mouse ? LOGITECH V470 KABLOSUZ LAZER BLUETOOTH MOUSE (910-000300)
MICROSOFT BLUETOOTH NOTEBOOK MOUSE 5000 (69R-00003)
Tavsiye olunur ?
yorumlar eski ama daha yeni okudum aynı sıkıntı bendede vardı hatta vaio laptopum da sadece 2 usb vardı ve internetten araştırdım kutu üzerindende olsa ürünlere baktım hem kaliteli duruşu hem tutma yerlerinn plastik olması sebebiyle logitech nano v450 aldım,microsoft un sürekli takıldıgı bazen tanıması 10sn sürdüğü ve bluetooth donanım sorunlarından etkilendigi için logitechi aldım şu an için memnunum ama aklımda hala microsoft 5000 duruyo.
laptopu alır almaz microsoft bluetooth mouse aldım.
aylardır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım.
arkadaşım aldı, o da yaşamadı..
kullanımı çok rahat..
bluetooth varken wireless almak çok anlamsız..
quote:
Orjinalden alıntı: darknessks
yorumlar eski ama daha yeni okudum aynı sıkıntı bendede vardı hatta vaio laptopum da sadece 2 usb vardı ve internetten araştırdım kutu üzerindende olsa ürünlere baktım hem kaliteli duruşu hem tutma yerlerinn plastik olması sebebiyle logitech nano v450 aldım,microsoft un sürekli takıldıgı bazen tanıması 10sn sürdüğü ve bluetooth donanım sorunlarından etkilendigi için logitechi aldım şu an için memnunum ama aklımda hala microsoft 5000 duruyo.
Gerçekten akılda kalabilicek bir mouse :) 1 , 1.5 senedir kullanıyorum bir kere olsun yarı yolda bırakmadı helal olsun verdiğim paranın her kuruşuna
logitech v 470 aldım bursa EW
53 tl geldi play card ile
özgürlük diyorum ....
eski bir konu belki ama bluetooth olanı tercih edilmesini öneririm.
Arkadaşlar eski bi konu bende bir soru sorayım. Vista sp1 kurupta microsoft 5000 i kullanan varmı. Çünkü vistanın yeni service pack i ile uyumsuz olduğunu okudum. Fiyatı cok makul geldi. linnkide koyuyorum yorumlara bakarsanız vista ile ilgili birisi yazmış.http://www.mavibilgisayar.com/ud/9459
ben microsoft arc'ı beğendim ama ms donanımları pek tutulmuyor galiba logitech v450 nano da güzel hangisini almamı önerirsiniz
hazır konu tekrar gündeme gelmişken bende bi soru sorayım,
1-) Bu bluetooth mouselar laptopun şarjını ne kadar yer, yani wirelesslara göre farkedilir bi güç tüketimi, şarj tüketimi var mıdır?
2-) gene bu bluetooth mouseların pili ne kadar gider, wireless olanlarla kıyasladığımızda, yani biri 3-4 ay diğeri 1-2 hafta gidiyosa kalkıp da her hafta pil değiştirmekle uğraşamam.
bide hangi mouseleri önerir siniz, kullanan ve bilen arkadaşlar.
microsoft bluetooth notebook mouse 5000
bende almayı düşünüyorum. kullanan arkadaş varsa yorum yapabilir mi?
walla bende microsoft bluetooth notebook mouse 5000'i çok beğeniyordum takii yorumları okuyana dek.yorumlarda mouse övüyorlar ama şarjı 2-3 hafta gidiyor diyorlar ama logitech nano wireless mouse için 3 ay gidiyormuş walla logitech daha ağır basıyor sanki.....şekil olarakta güzel para olarakta :))
Toshiba Bluetooth Mouse'u tavsiye ederim. 4 aydır kullanıyorum. Pilleri kutusunda geldi ve halen bitmedi.
Alıcı ihtiyacına gerek kalmadan ve usb port işgal etmeden bluetooth özelliği olan laptoplarda kullanmasını rahat oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hur_82
walla bende microsoft bluetooth notebook mouse 5000'i çok beğeniyordum takii yorumları okuyana dek.yorumlarda mouse övüyorlar ama şarjı 2-3 hafta gidiyor diyorlar ama logitech nano wireless mouse için 3 ay gidiyormuş walla logitech daha ağır basıyor sanki.....şekil olarakta güzel para olarakta :))
çok komik bu
"3 ay gidiyormuş" 3 ayda nasıl kullanılıyorda gidiyor? muş işte yada Microsoftu 2-3 hafta nasıl kullanıyorlar? bu ikisini nasıl bir tutarsınız?
aynı insan aynı işler içiin mi ? kullanmış ? hayır. birisi mehmet diğeri zehra birisi günde 1 saat kullaıyor. diğer günde 5 saat
kullandığıniz piller ne ? birisi alkalin diğeri şarjlı hemde 2000mA
Forumlarda ezber yapmak sağlıklı düşünmenizi engeller.
Siz gidip bir kullanana sorun. bana 4 gün gidiyor ortalama Microsoft şarjlı 600mA lik pillerle günde 10-12 saat kullanıyorum ama. belki daha uzun gider ama gün ortasında pil bitmesin diye ben 4 günde bir Telsiz telefondaki pillerle değiştiriyorum. Bu şekilde şarj derdim de olmuyor.
masaüstü sistemler için bluetouth mouse yokmu,bunlar hep küçük boyutlu ve daha çok notebooklar için..
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
masaüstü sistemler için bluetouth mouse yokmu,bunlar hep küçük boyutlu ve daha çok notebooklar için..
Bulup alabilirsen var "Microsoft Wireless Laser Mouse 8000"
microsoft bluetooth mouse 5000 aldım 1 ay oluyor ve günde ortalama 8 saat aktif kullanıyorum hatta hatta çoğu zaman çantaya koyarken mouse un kapatma düğmesine basmayı bile unutuyorum
kutudan çıkan piller ile hala çalışmaya devam ediyor düşük pil uyarısı bile daha vermedi. 8-10 kez yaklaşık 80cm den yere düştü ama çatır çatır çalışmaya devam ediyor
bu arada mouse u 42 TL ye aldım,izmir tekmar dan
arkadaşlar, microsoft bluetooth mouse 5000 almaya çok yakınım fakat 69R-00003 ile 72R-00004 arasında ne fark var biliyor musunuz?
ARKADAŞLAR MİCROSOFT 5000 NOTEBOOK 69R MODELİ LOGITECH BLUETOOTH MODELİNDEN DAHA İYİ ÇÜNKÜ 1000 DPI VE ÜZERİNDE BACK TUŞU DA VAR İÇİNDEN TAŞIMA KILIFI DA ÇIKIYOR VE BEN DENEDİM ABARTISIZ 20 METREDEN ÇALIŞIYOR.
günde 6 saat ten minimum 3-4 ay gidecek mouse var mı?
bende bugün mıcrosoft bluetooth notebook mause 5000'dan aldım fakat bu alet internete bağlanmadan çalışmıyor..Neti kesince anında kalıyo öylece..
Bunun böyle bi özelliği mi var,aldığım yerde söylememişlerdi..Verdiğim paraya yandım valla ...