Şimdi Ara

Notebook için mouse bluetooth/WIRELESS mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
34.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün MICROSOFT BLUETOOTH NOTEBOOK MOUSE 5000 im geldi ve 2 dakika içinde kullanmaya başladım, aslında daha çabuk olurdu ama ambalajından çıkarmak pek kolay olmadı :) dediğiniz gibi acayip güzel bir cihaz, en güzel yanı usb portum boşa çıktı. Bu mouse u alırken en büyük korkum acaba ergonomisi nasıl olacak idi, daha ömce A4 tech X750-F kullanıyordum ve süpper memnundum ama kablo olayı canımı sıkıyordu ve ilk lazer mousem du, zaten bu yüzden lazerden vazgeçemiyorum. Bazı arkadaşlar illa nete girmekmi gerekiyor demiş, genelde bluetooth ve wi-fi nin açma kapama dümeleri ortaktır ve aynı anda çalışır ama açtıktan sonra wi-fi yi devre dışı bırakabilirsinizki ben öyle yapıyorum, çünkü şirkette Kablolu bağlantı kullandığım için wi-fi ye gerek kalmıyor. Günümün en az 9-10 saatini bilgisayar başında geçiren biri olarak bu mouse un süpper olduğunu belirtmek isterimki "Catia" kullanıcısıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamalegend -- 9 Eylül 2009; 12:32:32 >

• http://www.egiticininegitimi.net/?p=224

Mükemmel bir mouse ve uzaktan kumanda. 2 yıldır keyifle kullanıyorum.
  • Bluetooth olacak diye VX nano'yu satıp MS 5000'e geçmeye değer mi sizce?
  • MICROSOFT BLUETOOTH NOTEBOOK MOUSE 5000 aldım süper. kullanması, içinden çıkan kılıfı pili ...vs. toptancı tabanlı aldım 25 dolar + kdv den mükemmel ürün paran varsa tabi logitech al adamların sadece işi bu ..
  • ExECaLiBuR'un söylediği toshiba'yı al derim ben kesinlikle.
    aynı mouse'u ben bir yıldan fazladır kullanıyorum sadece iki defa pil değiştirdim. performansının kabloludan hiçbir farkı yok. laptop'umda dahili bluetooth olduğu için herhangi bir aparatta kullanmıyorum. zaten o yüzden bluetooth mouse için geçen yıl 100 liralık bir bütçeyi gözden çıkarmıştım.
    kesinlikle toshiba derim şöyle ki söz konusu mouse firmanın elinde kimse almadığı için kalmıştı ve ben 20 lira gibi komik bir rakama satın aldım laptop ile birlikte. laptopın orjinal mouse'unu bir kere bile kullanmadım. logitech ve ms marka yapmışlar ve biliyorum ki toshiba mouse şüphe uyandırıyor herkeste ama gerçekten güzel bir mouse. benim için tek eksisi kardeşimin benim laptop'u kullanırken fareyi beğenmeme tepkisi.
  • ben microsoft mouse u başarısız bulan arkadaşları gerçekten anlamakta zorlanıyorum. en iyimser bakış açısıyla; onlarca kişilik ekiple yıllarca süren ciddi araştırma ve çalışmalar sonucu oluşan işletim sistemini korsan kullanıp, özgür yazılım yanlısı olan arkadaşların mouse konusuna da bu romantizm içinde yaklaştıklarını düşünüyorum. günde 14 saatten fazla bilgisayar kullanan biri olarak ben de 6 7 aydır bu mouse u kullanıyorum. tavsiye ederim. geçmişte de farklı microsoft mouse modelleri kullanmıştım. kullananlar bilirler microsoft mouselar kırılmadığı sürece bozulmazlar. kalitesi tartışmasızdır. bu ürünün tek eksisi hızlı pil tüketimidir. bu sorunu da, daha önce de değerlendirildiği gibi, yüksek mah değerli şarj edilebilir pillerle çözmek mümkündür.
  • Microsoft farelere çok çamur atıyoruz ama unutmayalım ki bugün kullandığımız farelerin altyapılarını, iletişim protokollerini yapan firma Microsoft'tur.Her ne kadar bu firmadan haz etmesem de fare konusunda çıkardıkları işi takdir etmek lazım.

Kendi deneyimlerim.

Microsoft explorer 2.0 serisi fare 9 yılı geçti ve hala çalışıyor(50 TL)
    Microsoft notebook mouselardan biri 3 yılı geçti ve hala çalışıyor (70 TL)
    Microsoft compact optical mouse, 2 yılı geçti hala çalışıyor(20 TL)

lakin 125 TL ye aldıgım Logitech vx revolution daha 8. ayında tuşları tutarsızlaşmaya başladı. bazen çift bazen hiç tıklamaz haldeydi, Logitech müşteri hizmetlerine telefon açtım ve 23 saatte yeni ürün hollanda'dan kapıma geldi.Yeni gelenden memnun musun derseniz, hiç bilmiyorum, keyif alamıyorum.Scrool daki tutarsızlık canımı sıkıyor ayrıca farenin 60 TL lere düşmesi de ayrıca canımı sıkan husus.

Herneyse Microsoft'u getirdiği fare standartları ve sağlamlığı konusunda Logitech'i de müşteri hizmetleri açısından takdir etmek lazım.

Ayrıca Microsoft farelere çamur atanlara: 3 yıl önce kullandığım Microsoft fare sinyal seviyesini gösterip kötü durumlarda uyarırken Logitech'te öyle bir sistem yok, olmadığı gibi frekansı değiştirmek de bir eziyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunaras -- 4 Şubat 2010; 10:41:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasunay

ben microsoft mouse u başarısız bulan arkadaşları gerçekten anlamakta zorlanıyorum. en iyimser bakış açısıyla; onlarca kişilik ekiple yıllarca süren ciddi araştırma ve çalışmalar sonucu oluşan işletim sistemini korsan kullanıp, özgür yazılım yanlısı olan arkadaşların mouse konusuna da bu romantizm içinde yaklaştıklarını düşünüyorum. günde 14 saatten fazla bilgisayar kullanan biri olarak ben de 6 7 aydır bu mouse u kullanıyorum. tavsiye ederim. geçmişte de farklı microsoft mouse modelleri kullanmıştım. kullananlar bilirler microsoft mouselar kırılmadığı sürece bozulmazlar. kalitesi tartışmasızdır. bu ürünün tek eksisi hızlı pil tüketimidir. bu sorunu da, daha önce de değerlendirildiği gibi, yüksek mah değerli şarj edilebilir pillerle çözmek mümkündür.

microsoft
    logitech

• quote:

Orijinalden alıntı: magusmagius

Microsoft farelere çok çamur atıyoruz ama unutmayalım ki bugün kullandığımız farelerin altyapılarını, iletişim protokollerini yapan firma Microsoft'tur.Her ne kadar bu firmadan haz etmesem de fare konusunda çıkardıkları işi takdir etmek lazım.

Kendi deneyimlerim.

lakin 125 TL ye aldıgım Logitech vx revolution daha 8. ayında tuşları tutarsızlaşmaya başladı. bazen çift bazen hiç tıklamaz haldeydi, Logitech müşteri hizmetlerine telefon açtım ve 23 saatte yeni ürün hollanda'dan kapıma geldi.Yeni gelenden memnun musun derseniz, hiç bilmiyorum, keyif alamıyorum.Scrool daki tutarsızlık canımı sıkıyor ayrıca farenin 60 TL lere düşmesi de ayrıca canımı sıkan husus.

Herneyse Microsoft'u getirdiği fare standartları ve sağlamlığı konusunda Logitech'i de müşteri hizmetleri açısından takdir etmek lazım.

Ayrıca Microsoft farelere çamur atanlara: 3 yıl önce kullandığım Microsoft fare sinyal seviyesini gösterip kötü durumlarda uyarırken Logitech'te öyle bir sistem yok, olmadığı gibi frekansı değiştirmek de bir eziyet.

arkadaşım microsoft hangi teknolojiyi çıkarmışki sen biraz araştır bence...
    teknolojisiyle hep takip edilen firma logitech tir...

örnek....
    ilk lazer teknolojisi...
    ilk nano alıcı....(logitech olmasaydı daha kocaman alıcıyla kulanıyordunuz mouse ları...)
    ilk havada kulanılan mouse....
    ilk hayper fast scroll özelligi...

EN SON OLARAKTA DARKFİLD LAZER TEKNOLOJİSİ MOUSE LARI GİDEMEYECEGİ YERE GÖTÜRDÜ LOGİTECH CAMDA BİLE ÇALIŞIYORLAR ARTIK....

daha ne istiyorsun saymadıgım bi sürü teknoloji var daha .... microsoftla logitech kalitesini kıyaslama bence
    microsoft
    logitech

• quote:

Orijinalden alıntı: pulto23

quote:

Microsoft farelere çok çamur atıyoruz ama unutmayalım ki bugün kullandığımız farelerin altyapılarını, iletişim protokollerini yapan firma Microsoft'tur.Her ne kadar bu firmadan haz etmesem de fare konusunda çıkardıkları işi takdir etmek lazım.

Kendi deneyimlerim.

örnek....
    ilk lazer teknolojisi...
    ilk nano alıcı....(logitech olmasaydı daha kocaman alıcıyla kulanıyordunuz mouse ları...)

EN SON OLARAKTA DARKFİLD LAZER TEKNOLOJİSİ MOUSE LARI GİDEMEYECEGİ YERE GÖTÜRDÜ LOGİTECH CAMDA BİLE ÇALIŞIYORLAR ARTIK....

daha ne istiyorsun saymadıgım bi sürü teknoloji var daha .... microsoftla logitech kalitesini kıyaslama bence
    microsoft
    logitech

microsoft mouse denilen aslında iletişim protokolüdür. bu markadan ziyade uyumluluk standartıdır. konuya iyice hakim olanlar arkadaşı aydınlatırsa sevinirim, 90 lara dönün ilk fonksiyonel fareler microsoftlardı.Logitechin getirdikleri yeniliklere çamur attığım falan yok(kendim logitech kullanıyorum), lüzumsuz marka fanatizmi yapmayın diyorum sadece.

• Orijinalden alıntı: magusmagius

Orijinalden alıntı: pulto23

Kendi deneyimlerim.

örnek....
    ilk lazer teknolojisi...

microsoft
    logitech

microsoft mouse denilen aslında iletişim protokolüdür. bu markadan ziyade uyumluluk standartıdır. konuya iyice hakim olanlar arkadaşı aydınlatırsa sevinirim, 90 lara dönün ilk fonksiyonel fareler microsoftlardı.Logitechin getirdikleri yeniliklere çamur attığım falan yok(kendim logitech kullanıyorum), lüzumsuz marka fanatizmi yapmayın diyorum sadece.
    [/quot

Douglas Engelbart mouse bulan kişidir bu buluştan sonra mouse geliştirilmiştir...microsoftla ne alaksı var bunun...

microsoft mouse denilen aslında iletişim protokolüdür. bu markadan ziyade uyumluluk standartıdır... nedemek istiyorsun işletim sistemi microsoft oldugu için microsoft mouse lar dahamı verimli çalışır...
    açıklarmısın bunu bana....
    microsoftun mouse lara getirdigi yenilikler neler ben sana somut örnek verdim sen bana 90 larda getiriig yenilikleri herkez bilir diyosunnnn...
    microsoftun yaptıgı hiç bir şey yok teknoloji diye blutrack teknolojisini çıkardı bunu zaten logitech in lazer mouse ları yapıyor... marka fanatizmi yapıyorum evttttt çünkü logitech teknolojiyi geliştiriyor kafa patlatıyor donanım ürünlerinde microsoft gibi 10 sene önce YAPTIRDIGI ÜRÜNLERİ HALA SATMIYOR...DİKAT EDERSEN YAPTIRDIGI YAZDIM.... microsoft mouselarını yaptırıyor logitech ise kendisi tasarlıyo yapıyor...logitech donanım markasıdır...
    microsoft ise yazılım markasıdır ismiyle donanımda satıyor.... kısacası herkez kendi işini yapsın....

• Laptop'da nano alıcılı bir Logitech çok daha mantıklı bir seçim.
    Uzun yıllardır hem microsoft hem de Logitech'in bir sürü mouse'unu kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 4 Şubat 2010; 17:18:43 >
  • 2 senedir MICROSOFT WIRELESS NOTEBOOK MOUSE 3000 kullanıyorum. Pili 7-8 ay gidiyor. Bluetooth a mı geçsem diyordum anında vazgectim. 2 haftada bir pille uğraşmak insanı mahveder. Şarzlı da olsa normal de olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

Bluetooth alma sorun çıkarabiliyor kaldıki microsoft diyorsun hepten sakat bir iş o sana o beğendiğin logitechi şiddetle öneriri Logitech V450 ye de bakmanı tavsiye ederim ikiside küçük bir alıcıyla kullanım rahatlığı sağlıyor.

microsofta sakat diyorsun.
    sanırım sen mac pc kullanıyorsun. yada linux vb..
  • Microsoft bluetooth mouse 5000 in 2 adet AAA pil ile çalışıyor. Keşke kalem pille çalışsaymış.

Windows xp de sorunsuz bir şekilde tanıttım kullanıyorum.

Orta tuşu biraz sert ve ses çıkartıyor.
  • Hemen Wireless al öneriririm.Kullanıyorum çok akıcı.Bluetooth da var.İpad da kullanıyorum pc de oyun oynarken donabiliyor.
  • Microsoft'u kötülemişsiniz ama bende wireless mouse 1000 ile wireless keyboard 800 var. Oldukça da memnunum. Bende mi bir sorun var?
  • Bluetooth varken usb portları meşgul etmeye ne gerek var ? Bluetooth kullanıyorum. Memnunum !! ;) Ha laptopun eski ise bluetoothun yoksa o zaman elin mahkum wireless ama dediğim gibi bluetooth varsa ne gerek var alıcıya !! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alman86 -- 18 Ağustos 2013; 14:57:12 >
  • yıl olmuş 2013 ve 6 yıldır aynı mouse logitech vx nano...
  • Arkadaşlar kablosuz mouse alıcam laptopa, wireless mi bluetooth mu almalıyım birde marka model olarak ne almalıyım oyuncu değilim, önerileriniz neler?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.