Şimdi Ara

Notebook için mouse bluetooth/WIRELESS mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
34.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muteber

bluetooth alacaksan : Logitech v470
    (yeni çıkan bi ürün, şu anda yeni yeni listelere giriyor, 1 haftaya kalmaz piyasaya dağılır)

Notebook için mouse bluetooth/WIRELESS mi?

wireless alacaksan : Logitech Vx Nano

ama şurası kesin ki kaliteli mouse alacaksan Logitech'den şaşmayacan...

Alıntıları Göster
    A4 tech de çok iyi arkadaşlar.Bu arada merak ettim A4 tech'in Logitech ile herhangi bir ilişkisi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

microsoft ve mouse ha uzak dursun heleki klavyesi aman aman Logitech varken microsofta paramı verilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

microsoft ve mouse ha uzak dursun heleki klavyesi aman aman Logitech varken microsofta paramı verilir

Katılıyorum en iyisi logitech

• quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Katılıyorum en iyisi logitech

Alıntıları Göster
    + 1453

Logitech gibi bir kalite varken ne microsoftu ?

@muteber in tavsiyeleri güzel özellikle nano şiddetle tavsiye edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

+ 1453

Logitech gibi bir kalite varken ne microsoftu ?

@muteber in tavsiyeleri güzel özellikle nano şiddetle tavsiye edilir

Alıntıları Göster
    logitech v470 maviyi bulduğumda alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsene

logitech v470 maviyi bulduğumda alacağım

Alıntıları Göster
    Microsoft Bluetooth Mouse 5000, konuştuğunuz mouselar arasında en iyisi. Ben Grafik Tasarımcısıyım. Tablet ile birlikte Mouse kullanmaktayım. MS BT 5000 kadar süper bir mouse görmedim, o kadar rahat çizim yapabiliyorsunuzki inanamazsınız. Logitech ürünlerini çok gereksiz hassas yapıyor "bence" bu çok iyi birşey değil. İstediğim hareketi mousea yansıtamıyorum Logitechlerle. 2 tane mouse şu anda çalışma masamda kullanılmadan duruyor. Boşa para verdiğim için onlara üzülüyorum.

Eğer bilgisayarınızda dahili bir bluetooth alıcınız varsa veya Bluetooth dongle kullanıyorsanız kesinlikle ve kesinlikle Microsoft Bluetooth 5000 mouse öneririm. Bu işi yıllardır yapan biri olarak gerçekten tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eefraf -- 24 Kasım 2007; 3:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eefraf

Microsoft Bluetooth Mouse 5000, konuştuğunuz mouselar arasında en iyisi. Ben Grafik Tasarımcısıyım. Tablet ile birlikte Mouse kullanmaktayım. MS BT 5000 kadar süper bir mouse görmedim, o kadar rahat çizim yapabiliyorsunuzki inanamazsınız. Logitech ürünlerini çok gereksiz hassas yapıyor "bence" bu çok iyi birşey değil. İstediğim hareketi mousea yansıtamıyorum Logitechlerle. 2 tane mouse şu anda çalışma masamda kullanılmadan duruyor. Boşa para verdiğim için onlara üzülüyorum.

Eğer bilgisayarınızda dahili bir bluetooth alıcınız varsa veya Bluetooth dongle kullanıyorsanız kesinlikle ve kesinlikle Microsoft Bluetooth 5000 mouse öneririm. Bu işi yıllardır yapan biri olarak gerçekten tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    VX NANO gerisi hikaye...

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

VX NANO gerisi hikaye...

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR LOGİTECH ÜZERİnE MARKA TANIMAM bende v220 harika nanoyu takip ediyorum fiyatı düşer düşmez alacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS207

ARKADAŞLAR LOGİTECH ÜZERİnE MARKA TANIMAM bende v220 harika nanoyu takip ediyorum fiyatı düşer düşmez alacagim

Alıntıları Göster
    notebook mouse değil ama MX620 bir harika tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

notebook mouse değil ama MX620 bir harika tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    vay hortlamış konu yaw mesele biteli aylar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

vay hortlamış konu yaw mesele biteli aylar olmuş

Alıntıları Göster
    bence bluetoothda telefonunki flnda açıksa sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

bence bluetoothda telefonunki flnda açıksa sorun olabilir

Alıntıları Göster
    Kesinlikle bluetooth derim. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Kesinlikle bluetooth derim. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende sony bluetooth mose var. laptopla birlikte gelmişti. fakat taktığım piller çok çabuk bitiyor. yani çok pil harcıyor. diğer bluetooth mous kullanan arkadaşlara da soruyorum sizde de aynı mı? yoksa benim sony mouse mi çok harcıyor.
    bu arada internette bluetoothlu cep telefonlarında bluetooth sürekli açık kalırsa pilini çabuk tükettiği yazısı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Alıntıları Göster
    bence kablolu mouse kullan derim çünkü hiçbir kablosuz kablolu mousenin performansını vermiyor bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda87

arkadaşlar bende sony bluetooth mose var. laptopla birlikte gelmişti. fakat taktığım piller çok çabuk bitiyor. yani çok pil harcıyor. diğer bluetooth mous kullanan arkadaşlara da soruyorum sizde de aynı mı? yoksa benim sony mouse mi çok harcıyor.
    bu arada internette bluetoothlu cep telefonlarında bluetooth sürekli açık kalırsa pilini çabuk tükettiği yazısı vardı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arda87

Arda Microsoft Bluetooth Notebook 5000 serisi kullanıyorum
    AAA Duracell Plus 4 pili tam 1 ayda harcıyor
    15 gün 2
    15 gün 2 olarak
    tabi bu senin kullanım sürenede baglı
    Şarjlı pil ve şarj cihazı almayı düşünüyorum bende aldıktan sonra
    duracell i zengin etmekten kurtulucam

• quote:

Orijinalden alıntı: aStray

quote:

Orjinalden alıntı: arda87

Arda Microsoft Bluetooth Notebook 5000 serisi kullanıyorum
    AAA Duracell Plus 4 pili tam 1 ayda harcıyor
    15 gün 2
    15 gün 2 olarak
    tabi bu senin kullanım sürenede baglı
    Şarjlı pil ve şarj cihazı almayı düşünüyorum bende aldıktan sonra
    duracell i zengin etmekten kurtulucam

Alıntıları Göster
    Ayrıyetten diğer arkadaşların microsoft mouse için düşüncelerine katılmıyorum
    Bluetooth 5000 ' in
    Performansından çok memnunum
    Test ettim
    15 mt uzaklıktan dahi hiç aksamadan çalışıyor

• quote:

Ayrıyetten diğer arkadaşların microsoft mouse için düşüncelerine katılmıyorum
    Bluetooth 5000 ' in
    Performansından çok memnunum
    Test ettim
    15 mt uzaklıktan dahi hiç aksamadan çalışıyor

Alıntıları Göster
    CanBerkmaz
    Dediğin gibi hep açık kalınca sorun olabılıyor
    Microsoft bluetooth ların alt tarafında minnacık bir
    On / off tuşu
    Kullanılmadıgı zamanlarda pil harcama sorununu ortadan kaldırmak için çok yararlı düşünülmüş
    Test ettim
    AAA Duracell Plus 4 pil ile
    2 tanesini hiç kapatmadan 1 haftada bitirdi
    2 tanesini sadece kullandıgım zamanlar açtım kullanmadıgım zamanlarda kapattım
    2 haftada bitirdi

• quote:

CanBerkmaz
    Dediğin gibi hep açık kalınca sorun olabılıyor
    Microsoft bluetooth ların alt tarafında minnacık bir
    On / off tuşu
    Kullanılmadıgı zamanlarda pil harcama sorununu ortadan kaldırmak için çok yararlı düşünülmüş
    Test ettim
    AAA Duracell Plus 4 pil ile
    2 tanesini hiç kapatmadan 1 haftada bitirdi
    2 tanesini sadece kullandıgım zamanlar açtım kullanmadıgım zamanlarda kapattım
    2 haftada bitirdi

Alıntıları Göster
    evet demek ki bluetooth mouse çok pil harcıyor. bu yüzden ekonomik değil. bendeki sony bluetooth mousede şarjlı pil kullanıyorum. kullanmadığım zamanlar kapatırsam 10-12 gün gidiyoyalnız ben 5 hafta önce logitech lazer nano wireless mouse aldım. 2 pil daha bitmedi ve sanıyorum daha 2-3 ay gider. üstelik bu 2 mouseyi hassaslık yönünden karşılaştırırsam:logitech çok süper bir mouse. usbye takılan ufak alıcısıyla pratik.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda87

evet demek ki bluetooth mouse çok pil harcıyor. bu yüzden ekonomik değil. bendeki sony bluetooth mousede şarjlı pil kullanıyorum. kullanmadığım zamanlar kapatırsam 10-12 gün gidiyoyalnız ben 5 hafta önce logitech lazer nano wireless mouse aldım. 2 pil daha bitmedi ve sanıyorum daha 2-3 ay gider. üstelik bu 2 mouseyi hassaslık yönünden karşılaştırırsam:logitech çok süper bir mouse. usbye takılan ufak alıcısıyla pratik.

Alıntıları Göster
    Bariz şekilde ucuz diye epox BT-MS02B Kablosuz Bluetooth fare aldım (http://www.mavibilgisayar.com/ud/3786). Şu an üçüncü ayında ve dökülmüş durumda. Marka olarak önyargı yaratmayan bir firma denilebilir epoxa ama fare konusunda ne yazıkki kötüler. Ürünün optik algılayıcısı atlama yapabiliyo ve optik altındaki sivri köşeler yüzünden kumaş tarzı yüzeylere takılıyo. İlk ayından itibaren tekerleğin kafası bunaldı heralde. Ben ısrarla aşağı çeksemde o bazen aşağı bazen yukarı gidiyo. Keza tam terside geçerli :) Pil olarak 2000 mah'lik energizer pillerimide 2200 mah'lik gp pillerimi de 2 haftalık orta-az kullanımda tüketiyor. Çekim olarak bir sıkıntısı yok. Özellikle diğer farem microsoft laser wireless 6000 e göre kat be kat üstün. Asıl kısma gelirsek windowsun kendi bluetooth yönetimi kullanılırsa eşleştirdiğiniz zaman sorunsuz; fakat yeniden başlatınca tanımıyor. Touchpadi açıp tekrar eşleştirmem gerekiyor. Bunu bluesoil programı kurarak çözdüm. Gerek bluetooth sürücüsü gereksede program yönetimi olarak oldukça gelişmiş bir program. Yinede fareyi, cdden başlattığınız live cd tarzı medyalarda kullanamıyorsunuz. Bluetooth fare kullanan arkadaşlarda da durum aynı mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_bek

Bariz şekilde ucuz diye epox BT-MS02B Kablosuz Bluetooth fare aldım (http://www.mavibilgisayar.com/ud/3786). Şu an üçüncü ayında ve dökülmüş durumda. Marka olarak önyargı yaratmayan bir firma denilebilir epoxa ama fare konusunda ne yazıkki kötüler. Ürünün optik algılayıcısı atlama yapabiliyo ve optik altındaki sivri köşeler yüzünden kumaş tarzı yüzeylere takılıyo. İlk ayından itibaren tekerleğin kafası bunaldı heralde. Ben ısrarla aşağı çeksemde o bazen aşağı bazen yukarı gidiyo. Keza tam terside geçerli :) Pil olarak 2000 mah'lik energizer pillerimide 2200 mah'lik gp pillerimi de 2 haftalık orta-az kullanımda tüketiyor. Çekim olarak bir sıkıntısı yok. Özellikle diğer farem microsoft laser wireless 6000 e göre kat be kat üstün. Asıl kısma gelirsek windowsun kendi bluetooth yönetimi kullanılırsa eşleştirdiğiniz zaman sorunsuz; fakat yeniden başlatınca tanımıyor. Touchpadi açıp tekrar eşleştirmem gerekiyor. Bunu bluesoil programı kurarak çözdüm. Gerek bluetooth sürücüsü gereksede program yönetimi olarak oldukça gelişmiş bir program. Yinede fareyi, cdden başlattığınız live cd tarzı medyalarda kullanamıyorsunuz. Bluetooth fare kullanan arkadaşlarda da durum aynı mı acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, laptopunuz için mouse alacaksanız, Microsoft Bluetooth'tan şaşmayın.

70 YTL fiyatı biraz pahalı olabilir. Ama ergonomisi, tuşları, küçük taşıma çantası, bilgisayarla uyumu süper. Alırken tereddüt etmiştim, şimdi her sorana tavsiye ediyorum. Mouse'u kullanırken bluetooth üzerinden veri aktaracaksanız, o da sorun olmuyor, ayrıca belirteyim.

Wireless mouselar bana çok anlamsız geliyor, çünkü ayrı bir aparat kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcagirici

Arkadaşlar, laptopunuz için mouse alacaksanız, Microsoft Bluetooth'tan şaşmayın.

70 YTL fiyatı biraz pahalı olabilir. Ama ergonomisi, tuşları, küçük taşıma çantası, bilgisayarla uyumu süper. Alırken tereddüt etmiştim, şimdi her sorana tavsiye ediyorum. Mouse'u kullanırken bluetooth üzerinden veri aktaracaksanız, o da sorun olmuyor, ayrıca belirteyim.

Wireless mouselar bana çok anlamsız geliyor, çünkü ayrı bir aparat kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Herkes gibi bende Microsoftun acaip donanımlarını sevmezdim

Ama bluetooth 5000 çok iyi yapılmış

Ek donanım vs. yok bilgisayarı açınca çalıştır.

Ben şarjlı pil kullanıyorum 1 defa bitene kadar kullanadım yaklaşık 4 gün (çok yoğun kullanıyorum)
    Kardeşime aldım 15 gün gidiyor.

Hiç kapatmıyorum o zaten kendisi kapatıyor

Şarjlı pil AAA olduğundan Kablosuz telefonunkiyle aynı pil bitmeden ben 3-4 günde değiştiriyorum.

ayrıca bir şarj aleti ile uğraşmıyorum. fazla pil alıp şarjlımı şarjsızmı diye kafanızı karıştırmayın.

ayrıca http://www.atkbilisim.com/bilgilendirme-bolumu/nasil-yapilir/249-microsoft-bluetooth-mouse-5000.html
    burayıda okuyun

tek sorun uzun süre kullanırken bazen kendi kendini kapatıp açıyor. hareket ettirirken cihaz pil göstergesi yanıyor.
    alttan kapa / aç yaparsanız düzeliyor.
    Birde çalışıp çalışmadığını anlamıyorsunuz? Lazer görünmez :D

Ayrıca Lazer kullanılmış olması sebebiyle Cam üzerinde bile çalışıyor. Çok kalın olmayan ve sadece cam olan zeminler hariç

Uzun menzil ve ek parça gerektirmemesi zaten en büyük avcantajı

birtek çalınma sıkıntısı olabilir. Cihaz gidince gitti dmektir :)

Birde renk beyaz olmasaydı keşke

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.