Bildirim
Notebook için Seagate-Fujitsu hdd ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende aynı laptopum için
SEAGATE 320 GB 5400 RPM 8MB CACHE SATA NOTEBOOK DİSK
almayı düşünüyorum aynı terredütü bende yaşıyorum. 160 dan 320 ye çıkarmak herhangi bir uyumsuzluk yada performans kaybına neden olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: akirici
Bende aynı laptopum için
SEAGATE 320 GB 5400 RPM 8MB CACHE SATA NOTEBOOK DİSK
almayı düşünüyorum aynı terredütü bende yaşıyorum. 160 dan 320 ye çıkarmak herhangi bir uyumsuzluk yada performans kaybına neden olur mu?
o diski aldınız mı hocam ? -
Off konu fena hortlamış :)
Şimdi düşünüyorum da o diski almadım ben. Kardeşim o laptop'u kullanıyor ve içinde şuanda Western Digital 500gb 7200rpm'lik HDD var. -
quote:
Orijinalden alıntı: akirici
Off konu fena hortlamış :)
Şimdi düşünüyorum da o diski almadım ben. Kardeşim o laptop'u kullanıyor ve içinde şuanda Western Digital 500gb 7200rpm'lik HDD var.
anladım. benim diskim bozulduda eğer o diski alsaydınız yardımınızı isteyecektim. yinede ilginiz için teşekkür ederim :) -
Rica ederim :) Ama illa o HDD yi almanıza gerek yok. Laptop 500gb 7200rpm HDDyi gayet sorunsuz çalıştırıyor. Bilgin olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X