Şimdi Ara

Notebook için Yorum/Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta içerisinde bi notebook alacağım. limitim 12 ay taksitli fiyatı 1850 civarı olmalı. oyun oynamayı da seviyorum, 3dmax de kullanıyorum, dolayısıyla hem ekran kartı hem işlemcisi iyi olmalı. almayı düşündüğüm model SAMSUNG R620-JS03TR

ekran kartı olarak ati radeon mobility Hd4650 ve üstü veya geforce gt240M üstü ( gt240M istemiyorum). işlemci olarak p8700 ve üstü tercihim. ( seçtiğim laptopta t9600)

aklımı karıştıran bi lap top -> Casper Nirvana CPQ.I720-4K25P

bu casperın işlemcisi acaba t9600'den çok mu iyidir? i7 ler hakkında pek bilgim yok. ayrıca bu casper'ı maddi olarak karşılayabilceğimden emin değilim. (zaten hd4650'yi gt240M'e kesinlikle tercih ediyorum dolayısıyla daha fazla para verme konusunda çok da niyetli değilim.)

her türlü yoruma ve tavsiyeye açığım.

• bence şu an piyasadaki alabileceğin en iyi notebook..başkasına bakmana gerek yok
  • teşekkürler yorumun için. core i7 biraz kafamı bulandırmıştı. t9600'le bu i7 işlemcisi arasında çok fark yoksa samsung daha iyi gözüküyor. bir de samsung markası notebook için güvenilir midir? hp dv6 serisini de inceledim ama fiyat/performans olarak samsung çok çok daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.