Şimdi Ara

Notebook kasa değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıl önce almış oldugum casper nirvana tw9 i7. notebookumun touchpad i arızalandı isteğimden çok farkı yerlere yönleniyor :) kasa değişimi ile halledebileceğimi biliyorum ama aklımda bir soru var birkaç gündür beni düşündüren aceba boş bir notebook kasasına bütün donanımı transfer edebilirmiyim ne dersiniz ?

• Ayni model boş kasa bulursanız sorun çıkmaz ama diger türlü anakart oturmayabilir uymaz yani sağlıklı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Ayni model boş kasa bulursanız sorun çıkmaz ama diger türlü anakart oturmayabilir uymaz yani sağlıklı olmaz

Hayır aynı model kasa değilde başka kasaya taşımayı düşünüyorum ama uyum sorunu yaşayacagımı düşünüyorum bende ama çok sıkıldım bu kasadan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhaktan

quote:

Ayni model boş kasa bulursanız sorun çıkmaz ama diger türlü anakart oturmayabilir uymaz yani sağlıklı olmaz

Hayır aynı model kasa değilde başka kasaya taşımayı düşünüyorum ama uyum sorunu yaşayacagımı düşünüyorum bende ama çok sıkıldım bu kasadan :)

Notebook biraz sıkıntı hocam ne desem bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhaktan

quote:

Notebook biraz sıkıntı hocam ne desem bilemedim

Kasa özel olarak yaptırılabilir ama emin olun tuzlu olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Macbook İşlemci değişimi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.