Bildirim
Macbook İşlemci değişimi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam 1080p filmleri ben macbook core2duo 2.1 işlemcimle çok rahat hdmi çıkış+optik ses olarak seyredebiliyorum. hangi işletim sistemini ve uygulamayı kullandığınızı söylerseniz ona göre yardımcı olayım.. -
Hocam makinada core2duo değil coreduo var sorun orada ben core2duo yapmak istiyorum... Bu yüzden sordum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_mk -- 9 Nisan 2010; 0:42:52 > -
Aslında gerçekten benimde merak ettiğim bir konuydu.Fakat keşke aynı kullanıcı adlarıyla yazsaymışsınız.Soruyu sorduğunuz ve cevap verdiğiniz kullanıcı adları farklı. -
macbook geçin neredeyse hiçbir laptop ta işlemci değişmez, çünki anakart o cihaza özel üretilir ve genellikle işlemcide anakarta entegredir..
1080p için VLC player kullanmayı denedinizmi? bende ilk kurduğumda düzgün çalışmıyordu 1080p filmler fakat vlc player imajının içerisinde "reset all settings" benzeri bir uygulama vardı onu çalıştırdıktan sonra sorunsuz 1080p film izlemeye başladım. hd filmleri 1.83ghz lik pentium dual core işlemcili gma950 ekran kartında bile seyredebiliyordum, o yüzden bence sizin probleminiz biraz da yazılımsal gibi duruyor... -
macbook u bilmiyorum ama cogu bilgisayarın işlemcısı değişiyor.elbette macbookda değişiyodur ancak uyumlu ıslemcı bulunabılırmı bılmıyorum.pesela pm45 chipsetli notebook için tum p serileri ve cogu t serileri uyumlu olarak calısıyor.Arkadasım lutfen bılmedıgın konularda ınsanları yanlıs bılgılendırme işlemcı anakarta entegre falan degil.soket yapısında cogu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 9 Nisan 2010; 14:34:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: siroocystis1
macbook u bilmiyorum ama cogu bilgisayarın işlemcısı değişiyor.elbette macbookda değişiyodur ancak uyumlu ıslemcı bulunabılırmı bılmıyorum.pesela pm45 chipsetli notebook için tum p serileri ve cogu t serileri uyumlu olarak calısıyor.Arkadasım lutfen bılmedıgın konularda ınsanları yanlıs bılgılendırme işlemcı anakarta entegre falan degil.soket yapısında cogu
1- macbook 2.0 işlemcisi entegredir. değiştirilemez... Yanlız dediğim gibi ben coreduo 1.83 işlemciyle 1080p filmleri seyredebiliyorum, sizde VLC playerı kullanmayı deneyin derim
2-forumu kirletmemek için sadece yazdıklarını arka arkaya tekrarlıyorum: macbook'u bilmiyorum" diyorsun ardından: "işlemci anakarta entegre değil" dedikten sonra: "soket yapısında çoğu(sessiz çoğunluk)" diyorsun..
3- Arkadasım lutfen bılmedıgın konularda ınsanları yanlıs bılgılendırme
4- dikkatli okuduysan "neredeyse hiçbir laptop işlemcisi değişmez" dedim.
Macbook 2.0 CoreDuo laptop teknik özellikleri:
quote:
Specs in Brief: 13.3" 2.0 GHz MacBook Core Duo
Data from Low End Mac. © Cobweb Publishing Inc. Used by permission.
Specifications
introduced 2006.05.16 at US$1,299 (white 512/60) and US$1,499 (black 512/80). 1 GB/80 white version at US$1,449 added 2006.07; discontinued 2006.10.08.
requires Mac OS X 10.4.6 or later
Mac OS X 10.6 "Snow Leopard" compatibility
Grand Central Dispatch is supported.
64-bit operation is not supported with Core Solo or Core Duo CPUs. Upgrading with a Core 2 Duo CPU will not change that.
OpenCL is not supported with the Intel GMA950 GPU.
CPU: 2.0 GHz Intel Core Duo (Yonah), soldered in place, no upgrade options
bus: 667 MHz
RAM: 512 MB (2 x 256 MB), expandable to 2 GB using PC2-5300 DDR2 RAM
Level 2 cache: 2 MB shared cache on CPU
Graphics: Intel GMA950 with resolution to 1920 x 1200 on external display (mini-DVI port), supports extended desktop.
hard drive: 80 GB 5400 rpm, 100 GB and 120 GB optional
SuperDrive: writes DVD±R and DVD±RW at up to 4x, reads DVDs at 8x, writes CD-R at 24x, writes CD-RW at 10x, reads CDs at 24x
floppy drive: external USB only
expansions bays: none
USB: 2 USB 2.0 ports
FireWire: 1 FW 400 port
IR port: none
IR receiver: supports Apple Remote
ethernet: 10/100/gigabit
modem: optional v.92 56k external USB modem
WiFi: 802.11g AirPort Extreme built in
Bluetooth: BT 2.0 built in
ExpressCard/34 slots: none
size: 8.92 x 12.78 x 1.08" (227 x 325 x 27.5 mm)
weight: 5.2 pounds (2.36 kg)
Part no.: MA255 (white), MA472 (black)
For more information, see Low End Mac's 13.3" MacBook Core Duo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 9 Nisan 2010; 19:06:05 >
-
macbook pro MC374LL/A modeli bir aletim var acaba işlemci yükseltilebilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: pckedi
macbook pro MC374LL/A modeli bir aletim var acaba işlemci yükseltilebilirmi
CPU anakarta entegre geliyor görebildiğim kadarıyla, sanmıyorum. Bu arada neden upgrade düşünüyorsunuz gayet güncel bir işlemci??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 15 Aralık 2011; 9:58:24 > -
macbook harici laptopların çoğunda işlemci entegre değildir ve uygun sokette işlemcilerle değişebilir -
Mac minide ben değiştirdim core solo yu core2 duo yaptım. -
quote:
Orijinalden alıntı: yildiray35
Mac minide ben değiştirdim core solo yu core2 duo yaptım.
mac minide bende değiştirdim :) ama macbook larda mümkün değli malesef -
Macbook İşlemci Değiştirme
http://www.macbooktamir.com/macbook-tamiri/macbook-islemci-degistirme/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook touchpad tıklamıyor
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- macbook klavye ışığı açma
- en iyi laptop markaları
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X