arkadaşlar, iyi akşamlar. yeni bir laptop almayı düşünüyorum. 4gb 1333mhz ram (1333 ile 1066 arasında ne boyutta fark vardır bilmiyorum tek bildiğim yeni olan iyidir:)), min 1gb harici ekran kartı ve yeni nesil i3 veya i5 işlemci önceliklerim. i3 veya i5 ikisi de olabilir. ancak i3 için max 1100-1150, i5 için 1350-1400 tl vermeyi düşünüyorum. casper ve exper düşünmüyorum. çok şey mi istiyorum bilmiyorum. bulabildiğim 2 bilgisayar var linkleri aşağıda. asus un namını forumda çok duydum, ancak nova'daki bu fiyatlı versiyonu freedos işletim sistemli. bunu alırsam win7 nasıl kurdurabiliyorum bilmiyorum. mümkünse bu iki bilgisayar hakkında yorum yapabilir misiniz? tabi varsa diğer her türlü önerilere açığım.
kusura bakmayın arkadaşlar, sorduğum 2 bilgisayar da daha önce başka bir konuda sorulmuş. bilgi kirliliği için özür dilerim.
işletim sistemiyle uğraşmak istemiyorsan samsung ısınma sıkıntısı yok denecek kadar iyi pc dir onun yanında ektsra seçenek olaran bunuda gözden geçirhttp://www.pcdepo.com/lenovo-v570-59-300261-laptop-urun6018.html fiyatı daha uygun ekran kartıyla aralarında fark yok denecek kadar az.