Şimdi Ara

Notebook Makinayı Nette Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebook aldım fakat internete kablolu değilde kablosuz olarak bağlanmak ve istediğim her yerde bağlanmak istiyorum neler yapabilirim

yardımlarınızı bekliyorum acil

• hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
    wıre les kullanarak kablosusz sekılde baglanabılırsın laptopunda wrıelas var ıse adls wıreles modem alman yeterlı yok ıse laptopa wıreles adaptor almalısın
  • US Robotics 9108 öneririm.. Print Server özelliği de var, tabi ona uygun bi printer bulabilirsen, laptopla masada çalışırken kitaplıktaki printerdan çıktı alabilirsin. Ama sanırım bu özellikteki printerlar acuk pahalı.
    Genelde karşı tarafta USB veya PCMCIA alıcılı bundle'lar da var piyasada ama buna hiç gerek yok. Wi-fi özellikli Centrino bir laptop varsa zaten kendi kendine çekiyor yayını, ayrıca bir karta gerek yok. Bunu sormadan pek söylemiyorlar genelde, sanki onu da almak lazımmış gibi.. (laptop çok eskiyse o zaman lazım tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teasers -- 11 Şubat 2006 11:32:15 >
  • wireless var modem ile evin içinde pcmcı kartı ile oluyor arkadaşlar benim istediğim evin dışında yani modeme bağlı kalmadan kullanabileceğim bir aparat var mı ?

işin özeti ben araba giderken internete bağlanabilirmiyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.